Genel kurulda divan başkanlığını Murat Kümüştekin yaptı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan toplantıda, faaliyet ve hesap raporları okundu ve ibra edildi. Ardından gündem maddelerine geçildi.

Başkanlık seçimi için Metin Gencay başkanlığındaki liste dışında aday çıkmaması nedeniyle, tek liste halinde oylamaya geçildi. Divan başkanının tek listeyi açık oylamaya sunmasının ardından, Gencay Esendağ ve yönetim kurulu asil ve yedek listesi oybirliğiyle kabul edildi.

ManisaSpor'da yeni dönem

Seçilmenin gururunu yaşayan Esendağ, yaptığı konuşmada destek veren herkese teşekkür etti. Manisaspor'un sadece bir futbol kulübü değil, bir şehrin kalbi, bir sevda ve yaşam tarzı olduğunu belirten Esendağ, bu sevdayı daha da büyüteceklerini ve Manisaspor'u hak ettiği yere taşıyacaklarını söyledi.

Manisa'da Okul Önünde Yaşanan Silahlı Saldırı Olayında Şüpheli Yakalandı Manisa'da Okul Önünde Yaşanan Silahlı Saldırı Olayında Şüpheli Yakalandı

ManisaSpor'da yeni dönem

Esendağ, yönetim kurulu ile birlikte var güçleriyle çalışacaklarını ve Manisaspor'u yeniden şanlı günlerine döndüreceklerini ifade etti. Taraftarlardan da destek isteyen Esendağ, "Bu süreçte en büyük gücümüz siz değerli taraftarlarımız olacaktır. Sizin coşkunuz, sevginiz ve desteğinizle her maçta sahaya daha güçlü çıkacağız. Stadımızı dolduracak, sesimizle rakiplerimizi titreteceğiz. Her zaferde, her golde, hep birlikte sevineceğiz." dedi.

A W233861 07

ManisaSpor'da yeni bir sayfa açılıyor

Esendağ, Manisaspor için yeni bir sayfa açtıklarını ve bu sayfayı birlik ve beraberlik içinde, büyük zaferlerle dolduracaklarını söyledi. Kulübün mali yapısını güçlendireceklerini, altyapıya yatırım yaparak geleceğin yıldızlarını yetiştireceklerini ve Manisaspor'u hak ettiği yere taşıyacaklarını ifade etti.

Kaynak: İHA