Meta Censorship Ne Demek? Meta Censorship Ne Demek?

Ege Bölgesi ağırlıklı olmak üzere Türkiye çapında şirketlerin reklam ve pazarlama alanındaki ihtiyaçlarına yanıt vermek için çalışmalarını sürdürdüklerini belirten MEK Ajans’ın kurucusu Murat Kümüştekin, gerçekleştirdikleri başarılı projelerle ulusal marka olma yolunda hızlı adımlar attıklarını söyledi.

Çalışmalarından gelecek planlarına, pandeminin sektörlere yansımasından e-ticarete kadar birçok konuyla ilgili önemli açıklamalarda bulunan Kümüştekin “1995’ten beri reklam ve pazarlama dünyasının içerisinde yer alıyorum. Ailesine ve vatanına bağlı biri olarak en iyisine ulaşmak için durmadan çalışıyorum. Sektörün ihtiyacını anlamak, Manisa ve İzmir başta olmak üzere Ege Bölgesi’nin nabzını tutabilmek için birçok alanda aktif olarak rol aldım. Amacım, destek verdiğim firmaların ihtiyaçlarına yönelik kapsamlı çözümler üretmek. Bu nedenle 2019’da MEK Ajans’ı kurdum’ dedi.

ÇÖZÜMLER GELİŞTİRİYORUZ

MEK’in oğlunun baş harflerinden oluştuğu için MEK Ajans’ın yerinin ayrı olduğunu ifade eden Murat Kümüştekin, “Reklam ve iletişim ajansı olarak kurulan MEK’te 28 yılı aşan deneyimimi, şimdi çalışma arkadaşlarıma aktarıyorum. Hep birlikte destek verdiğimiz firmaların marka iletişimlerini güçlendirmek için trendleri takip ederek, firmaya özel stratejiler geliştiriyoruz. Ajans olarak firmalarımıza özel oluşturduğumuz fikirler ve kreatif tasarımlarla markalarımızın kurum içi ve kurum dışı itibarını oluşturuyoruz. Müşterilermize web tasarım ve yazılım hizmetleri, kurumsal kimlik çalışmaları,  prodüksüyon hizmetleri ve dijital pazarlama hizmetleri ana başlıkları altında A dan Z ye ihtiyaç duyduğu bütün ajans hizmetlerini sunuyoruz. Kuruluşumuzdan bu yana gerçekleştirdiğimiz önemli projelerle sektörde ön sıralarda yer alan bir ajans konumuna ulaştık. Hali hazırda Türkiye genelinde sektöründe öncü birçok firmanın projelerini yürütüyoruz. Bunun yanı sıra ulusal birçok gazetenin Manisa ve İzmir’de yetkili ajansı olarak da hizmet veriyoruz. Bu sayede günümüzün trendlerini takip ederken, geleneksel reklamcılığa da sahip çıkıyoruz. Kısacası MEK ailesi olarak firmaların reklam ve iletişim ihtiyaçlarına yönelik çözümlerimizle yol arkadaşlarımızın yanındayız” dedi.

MEK AJANS YARATICI FİKİRLERİ İLE MARKA İTİBARINIZI ARTTIRIR

İşletmenize özel fikirlerimizle kurum içi ve kurum dışı marka itibarınızı oluşturuyoruz.

Web Tasarım ve Yazılım Hizmetleri

Kurumsal Web Siteleri, E-Ticaret Siteleri, CRM & CMS Sistemleri, Pazar Yeri Entegrasyonları, Özel Yazılımlar

PRODÜKSİYON

Prodüksiyon Hizmetleri

Fotoğraf Çekimi, Katalog Çekimi, Video Çekimi, Tanıtım Filmi, Drone Çekimi, Kurgu ve Montaj

TASARIM

Kurumsal Kimlik Çalışmaları

Logo Tasarım, Kartvizit / Zarf / Antetli, Broşür / Afiş, Ambalaj Tasarımı, Ajanda ve Takvim, Promosyon Ürünleri

SOSYAL

Dijital Pazarlama İletişimi

Sosyal Medya Yönetimi, Sosyal Medya Reklamları, Google AdWords, İnfluencer Pazarlama, İçerik Pazarlama

Screenshot 20240724 145543 Chrome

Editör: Berna Memiş