Sosyal medya ve internette her gün farklı birileri aranmaya devam ediyor. Yaptıkları herhangi bir olay ile gündeme düşen kişiler hakkında çeşitli sorular soruluyor ve cevaplar aranıyor. 

Sivas'ta büyük deprem! Sivas'ta büyük deprem!

Bugün internette hakkında arama yapılan kişilerden birisi de Mekselina İslam. Mekselina İslam kimdir, eşi kim, nereli, kaç yaşında ve önceki adı ne gibi sorular sıklıkla soruluyor. Bu sorulara sizler için cevap vermeye çalışacağız.

Mekselina İslam Eşi Kimdir?

Mekselina İslam hayatımıza Popstar yarışması ile girmiş isimlerden birisi olarak biliniyor. Dönemin en çok izlenen ve takip edilen yarışmalarından olan Popstar'da iyi bir performans sergilese de aldığı bir eleştiri yüzünden programı bırakmış ve hayatına kaldığı yerden devam etmişti.

Popstar'da yarışırken bir jüri üyesinin ''neden açık giyinmiyorsun'' eleştirisi Mekselina İslam'ı çileden çıkarmış ve yarışmayı terk etmesine neden olmuştu.

Mekselina İslam hakkında en sık karşılaştığımız soru eşi kimdir sorusu. Mekselina İslam'ın eşi Erdihan Osma olarak biliniyor. Erdihan Osma farklı meslek gruplarında başarılı olmuş bir iş insanı.

Osma'nın başarı ile icra ettiği meslekler arasında sosyolgluk, dişçilik ve köşe yazarlığı geliyor. Toplumsal olaylara kayıtsız kalmaması ile dikkat çeken Osma muhafazakar bir yaşam biçimini kendisine benimsemiştir.

İnstagram adresi erdihantr olan Erdihan Osma'nın İnstagram'da 275 bine yakın takipçisi bulunuyor.

Mekselina İslam Kaç Yaşında Nereli?

Popstar yarışması ile hayatımıza giren ve diğer yarışmacılara göre farklı bir hayat stilini benimseyen Mekselina İslam'ın kendisi özelinde de çok farklı sorular soruluyor. Özellikle Mekselina İslam kaç yaşında ve nereli en sık karşılaşılan sorular arasında yer alıyor.

Popstar yarışmasına katıldığı yıllarda olan Mekselina İslam'ın bugün yaşının 35-36 olduğu tahmin ediliyor. Yarışma esnasında neden açık giymiyorsun eleştirisi sonrası yarışmadan ayrılan ve tesettüre giren Mekselina İslam tesettürden çıktığını açıkladı ve gündeme bomba gibi düştü. Mekselina İslam'ın 100 bin'den fazla abonesi olan bir Youtube kanalı da var.

Mekselina İslam gerçek adı ne?

Bugünlerde Mekselina İslam olarak tanıdığımız kişinin Popstar'daki ismi ise Özlem Güneş'ti. Özlem Güneş olarak tanındıktan sonra Erdihan Osma ile evlenen genç kadının ismi Özlem Güneş Osma olmuştu. 

Daha sonra bu ismi kendi isteği ile Mekselina İslam olarak değiştirmişti.

Muhabir: Pınar Gezici