Geçtiğimiz günlerde adı Survivor AllStar 2024'te geçen isimlerden biri olan Mesut Özil'in son hali araştırılıyor. Geçtiğimiz yıllarda futbolu bırakan Mesut Özil  şuan ne iş yapıyor? İşte detaylar...

Mesut Özil serveti 2024 ne kadar? 

024 yılında Mesut Özil’in toplam mal varlığının yaklaşık olarak 120 milyon dolar civarında olduğu tahmin edilmektedir.

Bingöl'de Deprem! Bingöl'de Deprem!

 Mesut Özil şuan ne iş yapıyor?

Futbol sahalarına veda etmesine rağmen Mesut Özil, dur durak bilmeyen bir tempoyla iş dünyasında adından söz ettirmeye devam ediyor. Çeşitli alanlarda girişimleri ve yatırımlarıyla aktif bir iş yaşamına adım atan Özil'in şu anki işleri ve yatırımları şu şekildedir:

  • M10 Giyim Markası: Kendi adını taşıyan bir giyim markası kurmuş ve bu markanın CEO'su olarak görev yapıyor.
  • e-Spor Takımı: M10 Esports adında bir e-spor takımı kurdu ve bu takımın da sahibi konumunda.
  • M10 Capital: Farklı sektörlere yatırım yapmak amacıyla bir yatırım şirketi kurdu.
  • Kozmetik Şirketi: Bir kozmetik şirketinde hissesi bulunuyor.
  • Meksika Futbol Kulübü: Bir Meksika futbol kulübünde de hisse sahibi.
  • Kafe Zinciri: Bir kafe zincirine ortak olarak yatırım yaptı.
  • Spor Sağlığı Kliniği: Bir spor sağlığı kliniğine ortaklık yaptı.
  • Çorap Fabrikası: Bir çorap fabrikasıyla lisans anlaşması imzaladı.

Mesut Özil'in son hali 2024 

Mesut Özil'in son hali merak ediliyor. Zaman zaman sosyal medya platformlarında gündem olan isimlerden biri olan Özil şimdide adı Survivor 2024 AllStar'la geçiyor. İşte Mesut Özil'in son hali...

Mesut Özil son haliyle herkesi şaşırttı. Mesut Özil'in son halini nasıl buldunuz? Yorumlarda belirtebilirsiniz.
Mesut Özil'in Son Hali 2024 Şubat (3)

Mesut Özil kimdir?

Mesut Özil 15 Ekim 1988 doğumlu, ofansif orta saha oyuncusu olarak oynayan Alman eski profesyonel futbolcudur . Teknik becerileri, yaratıcılığı, pas becerileri ve vizyonuyla tanınan oyuncu, kendi kuşağının en iyi orta saha oyuncularından ve oyun kurucularından biri olarak kabul ediliyor. Aynı zamanda geniş orta saha oyuncusu olarak da oynayabilir.

Gelsenkirchen'de doğup büyüyen Özil, üst düzey kulüp kariyerine memleketinin kulübü Schalke 04'te oynayarak başladı ve ardından 2008'de 19 yaşında Werder Bremen'le sözleşme imzaladı. İlk sezonunda DFB -Pokal'i kazandıktan sonra bireysel performansları Real'e geçişini sağladı.  Orada kulübün La Liga şampiyonluğu kazanmasına yardımcı oldu ve üst üste üç sezon boyunca lig asistlerinde birinci oldu. 2013 yılında Özil, Arsenal'e 42,5 milyon £'a (50 milyon €) varan bir transferle imza atarak o zamanki kulüp rekoru olan futbol transferine konu oldu ve o zamanın en pahalı Alman oyuncusu oldu.

Mesut Özil'in Son Hali 2024 Şubat (2)

İngiltere'de üç FA Kupası kazandı ve Arsenal'in dokuz yıllık kupa kuraklığının sona ermesine yardımcı olurken, bir Premier Lig sezonunda şimdiye kadarki en çok asist yapan ikinci oyuncuyu kaydetti . Özil, 2021 yılında bedelsiz transferle Fenerbahçe'ye katıldı ; 2022 yılında kulüple olan sözleşmesi feshedildikten sonra İstanbul Başakşehir ile sözleşme imzaladı ve 2023 yılında emekli oldu.

Mesut Özil'in Son Hali 2024 Şubat (4)

Dokuz yılı aşkın bir süredir Alman milli oyuncusu olan Özil, Almanya'da en çok Yılın Milli Takımı Oyuncusu ödülü rekorunu elinde tutuyor. İlk çıkışını 2009 yılında 20 yaşındayken Almanya milli takımıyla yaptı ve beş büyük turnuvada yer aldı. 2010 FIFA Dünya Kupası ve UEFA Euro 2012'de en iyi asist sağlayıcısı oldu ve burada Almanya'nın iki kez yarı finale yükselmesine yardımcı oldu. Özil, Almanya'nın 2014 FIFA Dünya Kupası'nı kazanmasına yardımcı oldu , ancak Alman Futbol Federasyonu (DFB) ve Alman medyasının ayrımcılık ve saygısızlık yaptığını iddia ederek 2018'de uluslararası müsabakalardan emekli oldu .

Kaynak: Haber Merkezi