Türk sinemasının ve seslendirme sanatının önemli isimlerinden Salahsun Hekimoğlu, 74 yaşında hayatını kaybetti.  'Dudaktan Kalbe', 'Payitaht Abdülhamid' ve 'Kurtlar Vadisi' gibi unutulmaz dizilerdeki başarılı performanslarıyla tanınan Hekimoğlu'nun vefatı, tüm sanat camiasını yasa boğdu. 

Oyuncular Sendikası, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Değerli üyemiz Salahsun Hekimoğlu hayatını kaybetti. Başta ailesi olmak üzere tüm sevenlerine sabır diliyoruz. Çok üzgünüz. Başımız sağ olsun." yazdı.

74 yaşında yaşamını yitiren ünlü sanatçı Salahsun Hekimoğlu, "Payitaht Abdülhamid", "Diriliş: Ertuğrul", "Kurtlar Vadisi", "Arka Sokaklar" ve "Kavak Yelleri" gibi birçok popüler dizi ve projede rol almıştır. 

338605

Salahsun Hekimoğlu kimdir?

Ünlü Santaçı Salahsun Hekimoğlu, 1 ocak 1950 yılında dünyaya geldi. Birçok popüler dizi ve filmlerde rol alan Hekimoğlu, İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi'nden mezun oldu. Ünlü sanatçı,  1988'den itibaren film ve dizilere seslendirmeler yaptığı bilinmektedir. İlk oyunculuğa 2003 yılında "Hayat Bilgisi" dizisinde rol alarak başlamıştır. 

Milyoner 196 ülke arasında, Türkçe kısa adı "ya" hecesiyle biten kaç ülke vardır? Milyoner 196 ülke arasında, Türkçe kısa adı "ya" hecesiyle biten kaç ülke vardır?

Salahun Hekimoğlu, "Payitaht Abdülhamid", "Diriliş: Ertuğrul", "Kurtlar Vadisi", "Arka Sokaklar ve "Kavak Yelleri" dizilerinde rol almıştır. 

Kaynak: Haber Merkezi