Eyüpspor’un yıldız futbolcusu Dorukhan Toköz’le yaşadığı aşkla adını duyuran Pelinay İgit sosyal medyada çok konuşuluyor. Birçok kişi Pelinay İgit kimdir diye merak ediyor. Bu yazımızda Pelinay İgit hakkında merak edilenleri araştırdık.

Pelinay Igit Kimdir 3

Pelinay İgit Kimdir?

Pelinay İgit, sosyal medyanın ünlü isimleri arasında yer alıyor. Instagram ve Tiktok’ta yüz binlerce takipçisi var ve paylaşımları beğeni yağmuruna tutuluyor. Ayrıca Beşiktaş ve Trabzonspor’un eski futbolcusu Dorukhan Toköz’le yaşadığı aşkla gündemden düşmeyen olan Pelinay İgit’in kim olduğu merak konusu oluyor. Bu yüzden birçok kişi Pelinay İgit kimdir sorusuna cevap arıyor.

Sosyal medya fenomenliği ve modellik yapan Pelinay İgit, 1993 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Lise eğitimini Doğa Koleji’nde aldı. Daha sonra Yıldız Teknik Üniversitesi’ne girdi. Burada Biyomühendislik alanında lisans eğitimi aldı. Eğitimine devam ederken bir yandan da modellik yaptı ve sosyal medya paylaşımlarıyla ünlenmeye başladı. 2021 yılında oyuncu Ozan Dolunay ile sevgili olarak adını tüm Türkiye’ye duyurdu ve sosyal medyada büyük bir takipçi kitlesine ulaştı.

2022 yılında Ozan Dolunay’la ilişkilerini noktaladıktan sonra futbolcu Dorukhan Toköz ile aşk yaşamaya başladı. Sosyal medya hesaplarından sık sık birlikte fotoğraflarını paylaşarak mutluluklarını herkese gösteriyorlar. Ancak çiftin birlikte oldukları fotoğrafları Instagram hesaplarından kaldırmaları ve birbirlerini takipten çıkarmaları ayrılık iddialarına yol açtı.

Yine de şu ana kadar iki taraftan bu iddialara herhangi bir açıklama gelmedi.

Pelinay İgit Kaç Yaşında?

Pelinay İgit kimdir diye sorulan sosyal medya fenomeninin kaç yaşında olduğu da merak ediliyor.

Instagram ve Tiktok’ta yüz binlerce takipçisi olan Pelinay İgit, 1993 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Şu anda 31 yaşındadır.

Pelinay Igit Kimdir 6

Pelinay İgit Sevgilisi Kim?

Sosyal medyanın ünlü isimlerinden Pelinay İgit’in özel hayatı sık sık gündem oluyor. Oyuncu Ozan Dolunay’la yaşadığı ilişkiyle adını duyuran Pelin Agit son olarak Dorukhan Toköz’le sevgiliydi. Her fırsatta birbirlerine olan aşklarını duyuran çiftin ilişkisiyle ilgili soru işaretleri dolaşıyor. Instagram hesaplarından birbirleriyle olan fotoğraflarını kaldıran ikilinin ayrıldıkları iddia ediliyor. Ancak şu ana kadar hem Pelinay İgit hem de Dorukhan Toköz bu iddialarla ilgili herhangi bir açıklamada bulunmadı.

Pelinay Igit Kimdir 10

Dorukhan Toköz Kimdir?

Pelinay İgit’in sevgilisi kim sorusuna cevap verdikten sonra Dorukhan Toköz’ün kim olduğuna kısaca bakalım. Futbolcu Dorukhan Toköz, 21 Mayıs 1996 Eskişehir’de dünyaya geldi. Futbola 2009 yılında Eskişehirspor’un altyapısında başladı. 2015’te kulübüyle profesyonel sözleşme imzaladı ve as takımda zaman zaman forma şansı bulmaya başladı.

Süper Lig’de ilk maçına 20 Aralık 2015 tarihinde Başakşehir karşısında çıktı. 9 Temmuz 2018’de Beşiktaş’a 150 bin avro karşılığında transfer oldu. Beşiktaş’ta üç sezon forma giydikten sonra Trabzonspor’a transfer oldu. İki sezon süren Trabzonspor macerasının ardından 2023-2024 sezonunda Adana Demirspor forması giydi ve sezon sonunda takımdan ayrıldı. Dorukhan Toköz, 2024-2025 sezonundan itibaren Süper Lig’in yeni ekibi Eyüpspor’un formasını giyecek.

Pelinay İgit Nereli?

Pelinay İgit kimdir sorusuna cevap bulanlar yüz binlerce takipçisi olan sosyal medya fenomeninin nereli olduğunu da öğrenmek istiyor.

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla büyük beğeni toplayan Pelinay İgit, 1993 yılında İstanbul’da dünyaya geldi.

Pelinay Igit Kimdir 7

Pelinay İgit Ne İş Yapıyor?

Ozan Dolunay ve Dorukhan Toköz’le yaşadığı ilişkileriyle gündem olan Pelinay İgit, Yıldız Teknik Üniversitesi’nde Biyomühendislik eğitimi aldı.

Şu anda kariyerine sosyal medya fenomeni ve model olarak devam ediyor.

Pelinay İgit Boyu Ne Kadar?

Sosyal medya fenomenliğinin dışında modellik de yapan Pelinay İgit, 175 cm boyundadır.

Pelinay İgit Kilosu Ne Kadar?

Sosyal medya paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettiren Pelinay İgit, 53 kilodur.

Pelinay Igit Kimdir 5

Pelinay İgit Eski Sevgilisi Kimdir?

Pelinay İgit kimdir sorusuna cevap bulanlar ünlü ismin eski sevgilisinin kim olduğunu merak ediyor.

Son olarak futbolcu Dorukhan Toköz ile birlikte olan Pelinay İgit, daha önce oyuncu Ozan Dolunay ile sevgiliydi.

Ozan Dolunay Kimdir?

Ünlü oyuncu Ozan Dolunay, 1990 yılında Ankara’da dünyaya geldi. Lise eğitimini Enka Lisesi ve Cleveland Highs High School okullarında aldı. Liseden mezun olduktan sonra Koç Üniversitesi’ne girdi. Makine Mühendisliği alanında lisans eğitimi aldı. Üniversitede okurken Craft Oyunculuk Atölyesi’nde eğitim almaya başladı. İpek Bilgin, Çağ Çalışkur ve Bahar Kerimoğlu deneyimli isimlerden dersler aldı.

Oğuzhan Atsız Kimdir? Nereli ve Kaç Yaşında? Oğuzhan Atsız Kimdir? Nereli ve Kaç Yaşında?

2015 yılında Tatlı Küçük Yalancılar dizisinde Barış karakterini canlandırarak televizyon oyunculuğuna başladı. Ardından Yüksek Sosyete, Lise Devriyesi ve Dilek Taşı dizilerinde başrolde oynadı. Başarılı oyuncu son olarak Merve Kült dizisinde Anıl Gürman karakterine hayat verdi.

Bu yazımızda sosyal medya fenomeni Pelinay İgit hakkında merak edilenleri cevapladık.

Editör: Gulce Editor