Kemal Çağlar Temel, İstanbul Üsküdar’da iş yerinin önünde silahlı saldırıya uğrayarak hayatını kaybetti. Çakıcı'nın adamlarından olduğu ileri sürülen Temel kimdir? Nerelidir? Ne iş yapıyor? Neden öldü? detaylar haberimizde yer alıyor. Olay, 11 Eylül 2024 günü Burhaniye Abdullahağa Caddesi'nde meydana geldi. Bir kozmetik firması olan Derminix’in sahibi Kemal Çağlar Temel, motosikletiyle iş yerine geldiği sırada, yüzünde maske bulunan bir saldırgan tarafından vuruldu.

Saldırı Detayları: Maskeli Saldırgan 4-5 El Ateş Etti

Görgü tanıklarının ifadesine göre saldırgan, olay yerinde bir buçuk saat bekledikten sonra Temel’e silahlı saldırıda bulundu. Cerrahi maske takan saldırgan, tabancayla 4-5 el ateş ettikten sonra olay yerinden yaya olarak kaçtı. Başından vurulan Temel, olay yerinde hayatını kaybetti. Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemeler sonucunda ölümün gerçekleştiği belirlendi.

Ferda Anıl Yarkın'ın babası Kamuran Yarkın kimdir? Ferda Anıl Yarkın'ın babası Kamuran Yarkın kimdir?

Görgü Tanıkları Saldırganı Tanımladı

Olay anında orada bulunan görgü tanıkları, saldırganın hareketlerinden şüphelendiklerini belirtti. Tanıklardan biri, saldırganın bir süre gözlem yapıp sonra tekrar geldiğini ve Temel’in motosikletle iş yerine geldiği sırada ateş açtığını söyledi. Bir diğer tanık ise saldırganı daha önce de gördüğünü ve dikkat çekici şekilde davrandığını ifade etti.

Polis Soruşturması Devam Ediyor

Polis, saldırıyla ilgili geniş çaplı soruşturmasını sürdürüyor. Olay yeri incelemeleri tamamlandıktan sonra Temel’in cenazesi otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Saldırganın kimliği henüz belirlenemedi ve polis ekipleri geniş bir arama çalışması yürütüyor.

Kemal Çağlar Temel kimdir? Nerelidir? Ne iş yapıyor?

Kemal Çağlar Temel, 1983 yılında Antalya'da doğdu ve aslen Balıkesir’in Edremit ilçesindendir. Akdeniz Üniversitesi Elektrik Elektronik Bölümü’nden mezun olan Temel, 2020 yılında iş hayatına atıldı. 2021 yılında kurduğu Derminix firmasıyla kısa sürede büyüme kaydeden Temel, kozmetik sektöründe adından söz ettirdi. Aynı zamanda Alaattin Çakıcı'nın adamlarından biri olduğu iddia edilen Temel, Çakıcı'nın MHP lideri Devlet Bahçeli ile gerçekleştirdiği bazı görüşmelere de eşlik etmişti.

Editör: Safa Erdoğan