Amerika Birleşik Devletleri'nden giderek daha fazla Netflix dizisi büyük hit haline geldikçe, birçok uluslararası başlık da hem ABD'de hem de dünya çapında hit oldu. Netflix'te ilk 10'u yakan bir viral sansasyon haline gelen en son yabancı dizi, Kolombiyalı romantik drama Sahte Profil (Fake Profile), 31 Mayıs'taki ilk çıkışından bu yana yayıncının en iyi dizilerinden biri oldu.

Netflix'te Sahte Profil'in geleceği hakkında hayranların bilmesi gereken her şeyi paylaştık.

Sahte Profil ne hakkında?

Dizide, Camila (Carolina Miranda) adlı bir kadın bir flört uygulaması kullanır, ancak Fernando (Rodolfo Salas) ile tanıştığında, çok geçmeden onun tam olarak göründüğü kişi olmadığını keşfeder. Gerçek adı Fernando değil ve sandığı bekar adam da değil. Camila, bu adamdan ve onun yalanlarından intikam almaya çalışırken girdiği karmaşık ve baştan çıkarıcı bir ağdır.

Sahte Profil, Netflix için büyük bir hit

Hala erken, ancak Sahte Profil şimdiden Netflix için büyük bir hit gibi görünüyor. Bahsedildiği gibi, dizi Mayıs 2023'ün sonunda gösterime girdi ve o zamandan beri Netflix'teki en popüler dizilerden biri oldu.

Fake Profile, Haziran 2023'ten önceki prömiyerinin ardından Netflix'in İngilizce Dışı En İyi 10 Şov sıralamasında zirvede yer aldı ve yayınlandığı ilk birkaç günde 76 milyon saatten fazla izlendi. Amerika Birleşik Devletleri'nde dizi, iki hafta boyunca ilk 10'da kaldı ve insanları zaman çizelgesinde aşağı yukarı konuşturan türden ateşli bir dizi haline geldi.

Sahte Profil 2. sezon geliyor

Sahte Profil 2. sezon resmi olarak Netflix'te oluyor. Yayıncı, Fake Profile'ı 2. sezon için 13 Haziran 2023'te yeniledi ve haberi Twitter'dan duyurdu.

Yeni serinin hayranlarının yenilenmeyi beklediğini biliyoruz, bu yüzden bu kadar hızlı bir toparlanma olduğu için mutluyuz!

Sahte Profil 2. sezon için bir çıkış tarihi var mı?

Haziran 2023 itibariyle, Sahte Profil 2. sezonun yayın tarihini henüz bilmiyoruz. Tipik olarak, bir sezon bittikten sonra daha fazla bilgi edinmek için bir süre beklememiz gerekir. Ne yazık ki, henüz Fake Profile 2. sezon hakkında pek fazla bilgi yok.

Sahte Profil 2. sezon muhtemelen 2024'te Netflix'e gelecek. Genellikle, Netflix şovlarının yeni sezonları için yaklaşık bir yıl ve bazı değişiklikler beklememiz gerekir. Fake Profile 2. sezonda durumun böyle olacağını tahmin etmeliyiz.

Umarız yaratıcı ekip şimdiden yeni sezon üzerinde çalışıyordur ve bu yılın sonunda veya gelecek yılın başlarında üretime geçerler. 2024 ortalarına kadar yapım tamamlandığı sürece Netflix'in ikinci sezonu yayınlaması için yeterli zaman olmalı.

Yayın Tahmini: Sonbahar 2024

Sahte Profil 2. sezon oyuncu kadrosu

Fake Profile oyuncu kadrosunu ve 2. sezon için dönmesini beklediğimiz kişileri aşağıda paylaştık!

  • Carolina Miranda Camila olarak
  • Manuela Gonzalez Angela olarak
  • Miguel olarak Rodolfo Salas
  • Lincoln PalomequeIván Amozurrutia David olarak
  • Victor Mallarino Pedro olarak
  • Mauricio Hénao Adrián olarak
  • Felipe Londoño Cris olarak
  • Julian Cerati Inti olarak
  • Tina olarak Juliana Galvis

Birkaç oyuncu üyesinin daha Fake Profile 2. sezon kadrosuna katılacağını düşünüyoruz.

Sahte Profil 1. sezonun bitişi açıklandı

Sahte Profil 1. sezonun sonu çok vahşi! Hadi hadi bakalım.

Camila, Angela tarafından görünüşte öldürüldükten sonra, Camila'nın hayatta olduğu ve vücudundan kurtulmaya yardım eden Miguel'in bunu bildiği ortaya çıkar. Miguel ondan kurtulmak yerine onu gizlenebileceği bir yere götürür.

Orada Camila yine saldırıya uğradı! Bu kez, başka nedenlerle Camila'dan intikamını almak isteyen Tina konuşuyor. Tina, Camila'yı bağlar ve onu ölüme terk eder, ama belli ki bu olmayacak. Camila kaçar ve bir araba kazasına karışan ve Angela tarafından ölüme terk edilen Miguel ile yeniden bir araya gelir. Camila ve Miguel, Angela ile birlikte yüzleşirler ve Angela onlara ateş açtıktan sonra kaçmak için ikinci katın penceresinden atlarlar. Çatışmada Angela babası Pedro'yu öldürür ve ardından hapse girer.

Son sahnelerde, Camila'nın David'le işe geri döndüğünü ve en iyi hayatını yaşadığını öğrenirken, Miguel hala onunla çok ilgileniyor gibi görünüyor.

Geriye kalan bariz sorular var. Pedro gerçekten öldü mü? Angela hapisten çıkacak mı? Çıkınca ne yapacak? Tüm bu soruların cevabı muhtemelen 2. sezonda olacak.