Jose Mourinho yönetimindeki Fenerbahçe transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Fenerbahçe sol kanat ve forvet transferleri ardından gözünü ön libero transferine çevirdi.

Orta sahanın merkezine Fred ile uyumlu bir oyuncu getirmek isteyen yönetim gözünü yine adaya çevirdi. Burnley forması giyen Sander Berge'yi gündemine alan yönetim transferi bitirmek için büyük çaba sarfediyor.

Fenerbahçe taraftarları da bu transfer gündeme geldiği dünden beri Berge hakkında çok soru soruyor. Bizde Manisa Aktif Haber olarak sizlere Sander Berge Müslüman mı, dini inancı nedir gibi sorulara cevap vermeye çalışacağız.

Sander Berge Müslüman Mı Dini Inancı Nedir 22

Sander Berge Müslüman mı? Dini inancı nedir?

Fenerbahçe taraftarları ismi yaklaşık 5 gün önce gündeme gelen Sander Berge ile ilgili çok fazla konuda merak içindeler. Özellikle oyuncunun Türkiye'ye uyum sağlayıp sağlayamayacağı konusu gündemin ilk sıralarında yer alıyor.

Türkiye Müslüman bir ülke olması sebebiyle Müslüman oyuncular burada daha iyi bir etkileşim yakalıyor. Sander Berge'nin dini inancı merak ediliyordu. Oyuncu Hristiyanlık inancına göre hayatını sürdürüyor. Bu nedenle Türkiye'ye uyum sağlamakta az da olsa zorlanması beklenebilir.

Sander Berge'nin dini inancı nedir sorusuna cevap verdik. Gelin birde transferin detaylarına göz atalım.

Sander Berge Müslüman Mı Dini Inancı Nedir

Sander Berge Fenerbahçe transferi olacak mı? Sander Berge Bonservis bedeli ne kadar?

Fenerbahçe bu transfer döneminde teknik direktör Jose Mourinho'nun listesinde üst sıralarda olan tüm oyuncular ile anlaştı. Stopere Çağlar'ı, sol kanata Saint Maximin'i alan takım forvete de En Nesyri'yi çekti.

Ön libero transferinde de liste başı oyunculadan olan Sander Berge'nin transferi için büyük çaba sarfediliyor. Oyuncunun kulübü Burnley oyunucuyu 20 milyon avro gibi paralardan bırakmak istiyordu. 

Fakat kıran kırana pazarlıklar ile birlikte Fenerbahçe meblayı 15 milyon avroya düşürmek istiyor. Eğer bu paralara yakın yerlerde anlaşma sağlanırsa Berge çubuklu formayı giyecek.

PAOK Hangi Ülkenin Takımı? Açılımı Ne? Galatasaray Karşılaşması Ne Zaman? PAOK Hangi Ülkenin Takımı? Açılımı Ne? Galatasaray Karşılaşması Ne Zaman?

Berge ise maaş olarak 4-5 milyon avro talep ediyor. Fenerbahçe oyuncuya da bu paraları vermeye sıcak bakıyor. Transfer gerçekleşirse Fenerbahçe orta sahası Avrupa standartlarında bir orta saha olacak.

Sander Berge Fenerbahçe transferi olacak mı? Sander Berge Bonservis bedeli ne kadar?

Gelin birde Sander Berge Hakkında sıkça sorulan sorulara bakalım.

Sander Berge hakkında sıkça sorulan sorular!

Sander Berge boyu kaç?

Uzun boyu ile dikkatleri üzerine çeken Sander Berge 195 cm boyundadır.

Sander Berge Nereli?

Norveç'in Baerum kentinde doğan futbolcu aslen de Norveçlidir.

Sander Berge kaç yaşında?

Burnley forması giyen oyuncu 14 Şubat 1998 doğumlu yani 26 yaşındadır.

Sander Berge istatistikleri nasıl?

Berge geçen sezon Burnley forması ile 37'si Premier Lig olmak üzere 40 maça çıkıp 2 gol ve 2 asist üretmiştir.

Sander Berge Transfermarkt'e göre piyasa değeri ne kadar?

Norveçli oyuncunun Transfermarkt verilerine göre piyasa değeri 20 milyon avrodur. 

Sander Berge sevgilisi var mı? Sander Berge sevgilisi kim?

Sander Berge uzun süredir kendisi gibi Norveçli olan Julie Karlsen ile birliktedir.

Sander Berge Sevgilisi Var Mı Sander Berge Sevgilisi Kim

Editör: Abdullah Akar