CHP Kadın Kollarından ihtiyaç sahibi ailelere destek! CHP Kadın Kollarından ihtiyaç sahibi ailelere destek!

Sarıgöl Belediye'sinin düzenlemiş olduğu 16. Sultani Üzüm Festivalinin 4. günü, vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü. Dört gün süren festivalde kortej yürüyüşleri, halk oyunları gösterileri, yarışmalar ve birbirinden güzel konserler yer aldı.

Festivalde Sakiler sahne aldı!

Festivalin son gününde sahne alan Sakiler müzik grubu, ilçede büyük bir ilgi gördü. Sarıgöllüler, sevilen sanatçıların şarkılarıyla birlikte doyasıya eğlendi.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek, eşi Nurcan Zeyrek, CHP İl Başkanı İlksen Özalper ve Sarıgöl Belediye Başkanı Tahsin Akdeniz, Sakiler grubuna çiçek ve hediye takdim etti. Manisa il genelinde konserlerin 30 Ağustos Zafer Bayramı ile başladığını belirten Başkan Ferdi Zeyrek, “15 gündür Manisa’mın her yerinde festival havası var. Bundan sonra 5 yıl boyunca Manisa’m hep eğlenecek, hep gülecek. Her zaman için birlikteliğimiz devam edecek” ifadelerini kullandı.

Sarıgöl'de Sakiler Rüzgarı!8Sarıgöl'de Sakiler Rüzgarı!7Sarıgöl'de Sakiler Rüzgarı!5Sarıgöl'de Sakiler Rüzgarı!3Sarıgöl'de Sakiler Rüzgarı!4Sarıgöl'de Sakiler Rüzgarı!1Sarıgöl'de Sakiler Rüzgarı!

Muhabir: Erdinç Alkan