Manisa Küçük Kadınlar İl Birinciliğinin A Grubu’nda mücadele eden Şehzadeler Belediyesi Voleybol takımı, sezonun ilk maçında Kula Belediyespor karşısında 3-0’lık rahat bir galibiyet elde etti. Sahada sergilenen güçlü performans kadar, maç öncesi açılan “Gülşah Başkanım Geçmiş Olsun, seninleyiz” pankartı da dikkat çekti.

Manisa'da görme engellilere destek yürüyüşü Manisa'da görme engellilere destek yürüyüşü

Sporcular, geçirdiği rahatsızlık nedeniyle Belediye Başkanı Gülşah Durbay’a bu jestle moral verdi. Kulüp Başkanı Gökay Budak ise maç sonrası yaptığı açıklamada sporcuları tebrik etti.

Maçın ilk düdüğüyle birlikte oyunun kontrolünü eline alan takım, her üç sette de rakibine üstünlük kurarak Kula Belediyespor’a şans tanımadı. Seyircilere keyifli anlar yaşatan bu performans, takımın sezona hazır olduğunun bir göstergesi olarak değerlendirildi.

Şehzadeler'in Kızları, Kula Bediyespor'u Mağlup Etti! (2)

Maç sonunda sporcular, elde ettikleri bu galibiyeti Başkan Gülşah Durbay’a armağan etti. Sporcuların Durbay için hazırladığı “Gülşah Başkanım Geçmiş Olsun, seninleyiz”  pankartı, tribünlerde alkış topladı.

Kulüp Başkanı Gökay Budak, karşılaşmayı yerinden izledi ve maç sonrasında yaptığı açıklamada, “Sahada sergilenen mücadele, sezon boyunca neler başarabileceğimizin göstergesi. Tüm sporcularımızı yürekten kutluyorum. Takımımızın bu sezon çok başarılı olacağına inanıyorum,” dedi.

Belediye Başkanı Gülşah Durbay da, galibiyetten duyduğu memnuniyeti dile getirerek sporculara teşekkür etti. “Bu anlamlı galibiyet için tüm takıma teşekkür ederim. Geçirdiğim sağlık sorunlarında yanımda olduğunuz ve moral verdiğiniz için ayrıca minnettarım. Başarılarınızın devamını diliyorum,” diye konuştu.

Şehzadeler'in Kızları, Kula Bediyespor'u Mağlup Etti! (1)

Kaynak: Haber Merkezi