Yenişehirlioğlu, 5199 Sayılı Hayvanları Koruma Kanunu'nda değişiklik yapılmasını öngören bir kanun teklifi hazırladı. Hazırladığı raporu önce TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Vahit Kirişci'ye, ardından AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler'e ve son olarak da Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sunan Yenişehirlioğlu, kanun teklifinin en kısa sürede TBMM Başkanlığı'na sunulmasını bekliyor.

Büyükşehir ile Salihli Yılmaz Süt Üreticileri Kooperatifi arasında protokol imzalandı! Büyükşehir ile Salihli Yılmaz Süt Üreticileri Kooperatifi arasında protokol imzalandı!

Bugün de TBMM'de grubu bulunan partilerin grup başkanvekillerini ziyaret ederek kanun teklifi hakkında bilgi verdi. Hedef, kanun teklifinin en sağlıklı, şeffaf ve sorun çözücü şekilde tamamlanması olduğunu dile getirdi.  Yenişehirlioğlu, çalışmaların aynı hassasiyetle devam edeceğini ve bu sayede sokak hayvanlarının yaşam koşullarının iyileştirilmesi için önemli bir adım atılacağını vurguladı.

Sürecin sağlıklı ilerlemesi ve sorunun kalıcı bir çözüme ulaşmasını önemseyen AK Parti grubu, çalışmalarına devam ediyor. Konuyla ilgili her kesimden fikir alan Yenişehirlioğlu, bugün de TBMM’de grubu bulunan partilerin grup başkanvekillerini ziyaret ederek, kanun teklifi hakkında bilgi verdi. Sürecin en sağlıklı, şeffaf ve sorun çözücü şekilde nihayete ermesini hedeflediklerini ifade eden Yenişehirlioğlu, çalışmaların aynı hassasiyetle devam edeceğini söyledi.

Kaynak: iHA