Geçtiğimiz günlerde Kızılçukur ve Karacaali Mahallerini ziyaret eden Sarıgöl Belediye Başkanı Tahsin Akdeniz’in Karacaali Mahallesi ziyareti gergin geçti.

Sarıgöl'de Sakiler rüzgarı! Sarıgöl'de Sakiler rüzgarı!

Bir süredir yaşanan su sorunu nedeniyle mağduriyet yaşayan ve çakılan yeni sondajla su sorunun çözüldüğü mahallede incelemelerde bulunan Tahsin Akdeniz, incelemelerinin ardından mahalle halkıyla kahvehanede buluştu. Vatandaşlarla sohbet eden Akdeniz, mahalleye yaptıkları ve yapacakları yatırımlar hakkında bilgi verdi. Sohbet esnasında vatandaşların ‘’Karacaali'nin suyu neden Günyaka’ya veriliyor’’ sorusu tansiyonu yükseltti.

Vatandaşlar, ‘’10 yıldır su sıkıntısı çekiyoruz, mahallenin suyunu neden başka bir mahalleye aktarıyorsunuz’’ çıkışı gerginliğe neden oldu. Bu çıkış üzerine Belediye Başkanı Tahsin Akdeniz, ‘’Su MASKİ’nin sorumluluğunda istesem karışmayabilirim, ama biz sizleri sevdiğimiz ve bu mağduriyetiniz gidermek istediğimiz için ilgileniyoruz. Mahalleye birçok hizmet kazandırdık. Sizlerden teşekkür beklerken eleştiri alıyorum. Hangi biriniz Yakup Dündar ve Tahsin Akdeniz’e teşekkür etti. Yakup Dündar 20 gün çizmeyi girdi çayın içinde koşturdu. Ben Yakup Dündar’ın bir dediğini iki yapmadım. Belediye Başkanı olarak mahallenizin meclis üyesi Yakup Dündar’a yetki verdim. Günyaka’ya su ver diye. Bu konularla ilgileniyor. Su işi benim görevim değil, MASKİ'nin görevi. Ama sizleri sevdiğim için gecemi gündüzüme kattım bu iş için çalıştım. Karacaali Mahallesi'nin 10 yıldır süren susuzluk sorununu çözdüm. Sağlık evi yapılması için büyük gayret gösterdim ve hala göstermekteyim. Ben sizin ve Yakup Dündar'ın bir dediğini iki etmedim" çıkışı  geldi. Sarıgöl Belediye Başkanı Tahsin Akdeniz daha sonra mahalleden olaysız bir şekilde ayrıldı.

Muhabir: Erdinç Alkan