Bülent Ersoy, sosyal medyada Tolga Karataş'ı kovduğu açıkladı. Ersoy açıklamasında, "Bazı erkeklerle uygunsuz davranış biçimlerini" gerekçe gösterdi. Ersoy'un paylaşımının ardından Tolga Karataş'ın kim olduğu, neden kovulduğu merak ediliyor. Bizde sizler için araştırdık. Detaylar haberimizin içeriğinde.

Tolga Karataş kimdir?  Tolga Karataş neden gündem oldu?

Türk sanatçısı ve ünlülerin maktözü olarak bilinen Tolga Karataş'ın hayatı merak ediliyor. Tolga Karataş, genç yaşlarından itibaren makyaj yapan kişiler arasında yer alır. Zamanla kendini geliştiren Karataş, birçok ünlü ismin tercih ettiği bir makyaj sanatçısı haline gelmiştir. Bülent Ersoy'ın makyörlüğünü yaparak daha geniş kitlelere ulaşan isimler arasında yer alır. 

Adsız Tasarım (1)-20

Show Tv ekranlarında yayınlanan Dünya Güzellerim Tatilde programında ve sosyal medyada Bülent Ersoy'un yaptığı açıklamalarla Tolga Karataş'ın özel hayatı tartışmalara yol açtı. Karataş'ın kişisel hayatıyla ilgili pek bilgi yoktur. Sosyal medyada makyaj tekniklerini ve güzellik ipuçlarını paylaşan isimler arasındadır. Bu sayede geniş kitlelere sahiptir. 

Bülent Ersoy Tolga Karataş'ı neden kovdu?

Bülent Ersoy'un Tolga Karataş'ı neden kovduğu oldukça merak edilen sorular arasındadır. Bülent Ersoy'un makyörlüğünü yapan Karataş'ın özel hayatı tartışmalara yol açtı. Ünlü sanatçı Bülent Ersoy, "Dünya Güzellerim Tatilde" programından, makyörü Tolgahan Karataş'ın özel hayatı ve davranışları ile ilgili gerekçeler sunarak ayrıldığını açıkladı. 

Ersoy, Karataş'ın çekimlerin yapıldığı villaya çağırdığı erkeklerle uygunsuz ilişkiler yaşadığını öne sürerek "Kendisinin nasıl tatmin ettiği beni ilgilendirmez. Gece yarısı onu villadan kovdum" dedi.

Adsız Tasarım (2)-17

Diva lakaplı Ersoy, Show TV'de yayınlanan programdan Banu Alkan, Safiye Soyman ve Seray Sever ile birlikte sunuculuk yaptığı sırada ani bir kararla ayrıldı. Ersoy, ayrılış gerekçesini makyörü Tolgahan Karataş olarak açıkladı ve Karataş hakkında sert ifadelerde bulundu.

Bülent Ersoy'un sosyal medyada yaptığı açıklama şu şekildedir;

Her zaman şeffaf olmayı yeğleyen bir kişi olarak bu kez yine aynı şeffaflıkla sizleri bir konu hakkında bilgilendirmek istediğim için bu duyuru yazımı kaleme aldım efendim.

Dünya Güzellerim Tatilde programında makyörüm olarak çalışan Tolgahan Karataş'ın sokaktan bulup getirdiği bazı erkeklerle uygunsuz davranış biçimleri içerisinde olduğunu duydum. Bu iş ortamı ve iş etiğine uygun olmayacak davranış biçimlerinden oradaki bazı ekip personelinin de bilgisi olduğunu öğrendim.

Hatta ve hatta bu uygunsuz davranış biçimleri sergilenen ortamda 3. kişi olarak yönetim kadrosundan bir kişinin daha bu durumlara eşlik ettiğini biliyorum ama şu anda isimini telaffuz etmek istemiyorum. Hal böyle olduğu için Makyör Tolgahan Karataş Beyefendi ile olan iş akdimi tek taraflı olarak feshettim, zira bunlar benim hayat felsefem gereği yaşam tarzıma, bulunduğum mevkiye, kişiliğime ve starima son derece ters düşen davranış biçimleridir.

Ve bu davranış biçimleriyle karşı karşıya bırakıldığım için kendisini gece yarısı villadan kovdum ve kovdurdum. Makyör beyefendi de kendisini savunmak adına "Ben homoseksüelim ve bazı ihtiyaçlarım var, bunları karşılamak için de kimseden izin almam, kimseye de hesap vermem" gibi bir açıklama yaptı. İçerisinde bulunduğu durumun rezaleti yetmiyormuş gibi olmayan şahsiyeti bu savunmaları ile iyice dibe vurdu.

Ben de kendisine, "sizin hangi cinsiyete sahip olduğunuz ya da canınızın neler çekip çekmediği, kendinizi nasıl tatmin edip etmeyeceğiniz ya da tatmin ettireceğiniz tarzlar beni enterese etmez; beni enterese eden sadece sizin çok basit bir ruha ve kalitesiz bir kişiliğe sahip olup bu villaya dışarıdan, sokaktan adam bulup çekimlerin yapılmış olduğu villanın içerisine sokup iş etiğine uygun olmayan bu basit davranışları sergilemiş olmanız.

Çünkü herkes her şeyi yapabilir ama burada efkâr-i umumiyenin huzurunda bu işler olmaz beyefendi. Dışarı gider, paranızı verir, otel odanızı tutar, orada bu seviyesiz davranış biçimlerinizi kendinizi duvardan duvara vurdurup yaşarsınız." Diyerek kendisini gecenin bir yarısı o cünüp haliyle kapının önüne koydurdum.

Ayrıca, buradaki bazı kişilerin yönetim noksanlıkları gereği ve başıboş davranış biçimleri sebebiyle bu tarz basit kişilerin bu davranışlarına göz yummaları ya da görmezden gelmeleri sebebiyle, daha fazla bu mahallevari avam ortamda kalamayacağımı Bloom Medya patronu Sayın Uygar Ataş Beyefendiye de ilettirip 11. bölümde kendi finalimi kendim verdim ve programdan ayrıldım. Şimdi de evime dönüyorum.

Jahrein Serbest Bırakıldı mı? Kaç Ay Hapis Yatacak? Jahrein Serbest Bırakıldı mı? Kaç Ay Hapis Yatacak?

Bilgilerinize arz eder, saygılarımı sunarım efendim.

Ünlü makyör Tolga Karataş'ta bu açıklamalara sessiz kalmadı. Sosyal medyada şu açıklamayı yaptı;

"! KAMUOYUNUN DİKKATİNE !
Bugün hakkımda ortaya atılan ve tamamen asılsız olan iddialarla ilgili kamuoyunu bilgilendirmek amacıyla bu açıklamayı yapma gereği doğmuştur. Bülent Ersoy tarafından, hakaretlerle ve cinsel şiddet içeren bir üslupla, cinsel yönelimimi hedef alarak, konakladığım yerde farklı insanlarla birliktelik yaşadığım şeklinde ithamlar dile getirilmiştir.

Mesai saatleri dışındaki hayatımın bana ait olduğu vurgusu ile, diğer bütün iddiaları kesinlikle reddediyor ve açıklamada yer alan tüm hakaretlere ilişkin hukuki haklarımı sonuna kadar savunacağımı kamuoyuna duyurmak istiyorum. Bu tür ağır ve dayanaksız ithamlar, kişilik haklarıma ciddi şekilde zarar vermekte olup, bu şahsın basına yapmış olduğu açıklamalar nedeniyle var olan hakaretlere ilişkin olarak savcılığa suç duyurusunda bulunacağımı ve ayrıca manevi tazminat haklarımı kullanacağımı belirtmek isterim.

Ayrıca, bu şahsın iftiralarının arka planında yatan gerçeklerin de kamuoyunca bilinmesi gerektiğine inanıyorum. Bahsi geçen kişinin yapımdan ayrılma isteği için, bu durumu bahane ederek şahsıma yönelik iftiralar atmayı seçmiş olması son derece üzücüdür. Bu tür mesnetsiz suçlamalarla profesyonel ve kişisel itibarımı zedelemeye çalışmak, kabul edilemez ve hukuki olarak karşılıksız kalmayacaktır." dedi.

Kaynak: Haber Merkezi