Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Manisa Şubesi olağan genel kurulunda başkanlığa aday olan Mehmet Dağdelen ve yönetim kurulu üyelerini belediyede misafir etti. Ziyaret kapsamında, şehrin futbol antrenörleri ile de bir araya gelen Dutlulu, antrenörlerle sohbet etme fırsatı buldu.

Başkan Dutlulu, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, "Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Manisa Şubesi olağan genel kurulunda başkanlığa aday olan Mehmet Dağdelen ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte şehrimizdeki futbol antrenörlerini belediyemizde misafir ederek sohbet etme fırsatı bulduk. Nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ederim" dedi.

Ziyarette, şehrin futbol altyapısı, antrenörlerin karşılaştığı zorluklar ve sporun geliştirilmesi için yapılması gerekenler gibi konular ele alındı. Başkan Dutlulu, belediye olarak spora ve sporculara her zaman destek verdiklerini, gençlerin sporla buluşması için gerekli tüm çalışmaları yapmaya devam edeceklerini belirtti.

Mehmet Dağdelen ise Başkan Dutlulu'ya misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederek, Akhisar’da futbolun gelişmesi için ortak projeler gerçekleştirme konusunda istekli olduklarını ifade etti. Dağdelen, antrenörlerin eğitimine ve spor tesislerinin iyileştirilmesine yönelik projeler hakkında da bilgi verdi.

Görüşmenin ardından, TÜFAD Manisa Şubesi başkan adayı ve yönetim kurulu üyeleri, Başkan Dutlulu'ya desteklerinden dolayı plaket takdim etti. Ziyaret, hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.