Tayyar Öz Kimdir? Ne İş Yapıyor? Neden Açığa Alındı? Eşi Özlem Lina Öz Kim? Tayyar Öz Kimdir? Ne İş Yapıyor? Neden Açığa Alındı? Eşi Özlem Lina Öz Kim?
Çağatay Ulusoy'un uzun bir aradan sonra yeniden televizyonlara döndüğü dizi olan Gaddar izleyiciler tarafından tam not almış durumda. Dizide çok fazla orijinal karakter yer alıyor. Bunlarda bir tanesi de Kurt karakteri ile gördüğümüz Uğur Yıldıran. İzleyiciler Uğur Yıldıran kim, sevgilisi var mı, gibi pek çok konuyu merak ediyor. Bu bilgilerin tamamına yazımızın devamında ulaşabilirsiniz, keyifli okumalar...

Gaddar Dizisi'nin Kurt'u Uğur Yıldıran Kim?

Gelin Uğur Yıldıran kim sorusunun cevabına hep birlikte bir bakalım.1981 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Uğur Yıldıran son yıllarda yer aldığı yapımlar ile isminde sık sık bahsettirmeyi başarıyor. Oyunculuk dışında dansa olan ilgisi de onu diğer oyunculardan ayıran özelliklerinin başında yer alıyor. Ayrıca Yıldıran bir başka dikkat çeken özelliği de Aksiyon yönetmeni oluşu. Bu çok yönlülük ona farklı bir hava katıyor diyebiliriz. Eğitim hayatının ilk ve orta öğrenimini İstanbul'da geçiren Yıldıran Üniversite öğrenimi için İstanbul'dan ayrılıp Ankara'da ikamet etmeye başlamıştır. Burada Gazi Üniversitesi Spor Akademisi Jimnastik Bölümü'nden mezun olmuştur ve eğitim hayatını başarı ile noktalamıştır. Eğitim hayatı sona erdikten sonra Uğur Yıldıran ilk olarak Türk halkının karşısına dansçı olarak çıkmıştır. 2009 yılında Eurovision şarkı yarışmasında Türkiye'yi temsi eden Hadise olmuştu. Yıldıran burada Hadise'nin seslendirdiği Düm Tek Tek şarkısı sırasında dansçı olarak görev almıştır. Uğur Yıldıran kim sorusu ilk olarak 2014 yılında sorulmaya başladı. Yıldıran'ın İlk oyunculuk deneyimi 2014 yılında TRT 1 ekranlarında izleyici ile buluşan Filinta dizisi olmuştur. Burada gösterdiği performans ile dikkatleri üzerine toplayan Yıldıran asıl patlamayı ise 2017 yılında yapmıştır. 2016 ve 2017 yıllarında arka arkaya İçerde ve Çukur gibi dizilerde boy gösteren oyuncu mafya babalarının yanında ki kişi rolüyle çok büyük kitlelerce tanınırlığını artırmıştır. 2019 yılında Çukur Dizisinden ayrılan oyuncunun şimdiki durağı ise Gaddar dizisindeki Kurt karakteri.

Uğur Yıldıran'ın Oynadığı Dizi ve Filmler

Oynadığı dizi ve filmlerde genellikle karanlık rollere hayat veren Yıldıran'ın çok uzun bir kariyeri olmasa da adından sıklıkla söz ettirmeyi başarıyor. Bazı dizilerde hem oyunculuk hem de yönetmenlik vazifelerini yerine getiren Yıldıran'ın rol aldığı diziler ve filmler aşağıdaki gibidir;
  • Filinta, Garbis rolünde (2014-2015)
  • İçerdi, Selim rolünde (2016-2017)
  • Çukur, Keman Yaman ve Maskeli Ninja rolünde (2017-2019)
  • 8. Gün, Aksiyon Yönetmenliği (2018)
  • Kuzgun, Aksiyon Yönetmenliği (2019)
  • Üç Kuruş, Şesu rolünde (2021-2022)
  • Gaddar, Kurt rolünde (2024-)
  • Kül, Aksiyon Yönetmenliği (2024)
  • El Turca (Yakında)
  • Karaoğlan, Mönkçe rolünde (2013)

Uğur Yıldıran Kaç Yaşında ve Aslen Nereli?

Uğur Yıldıran kim, kaç yaşında ve nereli gibi soruları sizler için cevaplayalım. 26 Temmuz 1981 doğumlu olan oyuncu 2024 yılı itibari ile 43 yaşındadır. Doğma büyüme İstanbullu olan Yıldıran'ın anne ve babasının aslen nereli olduğuna dair bir bilgi bulunmamaktadır. Son yılların aksiyonu bol dizi ve filmlerinde en çok aranan yüzlerden birisi haline gelen Yıldıran halen hayatını yaptığı işlerle de alakalı olarak İstanbul'da devam ettirmektedir.

Uğur Yıldıran Kimdir: İnstagram ve Diğer Sosyal Medya Hesapları

Sosyal medya farklı anlamlarda zararlı olarak görülebilecek bir platform olsa da özellikle sevdiğimiz ve ünlü kişilerin hayatlarına yakından bakmak adına bizlere büyük ayrıcalıklar sağlıyor. Uğur Yıldıran'da sosyal medya iyi ve aktif kullanan ünlülerden birisi olarak karşımıza çıkıyor. İnstagram hesabında sık sık paylaşım yapan Yıldıran'ın İnstagram sayfasını 724 bin kişi takip ediyor. Yıldıran Gaddar dizisinde yer almaya ve dizinin yayınlanmaya başladığı günden beri hesabında dizi ile ilgili içerikler paylaşmaya özen gösteriyor. Gaddar dizisini izleyip Kurt karakterini merak edenler Uğur Yıldıran'ı İnstagram'da aratıyor ve nasıl bir hayatı olduğunu merak ediyor. Uğur Yıldıran'ın İnstagram hesabını şu adrese tıklayarak ulaşabilirsiniz @ugur_yildiran

ÖNERİ İÇERİK: Nilsu Yılmaz Kimdir? Yan Oda Dizisi Mihre Kim

Uğur Yıldıran Gaddar Dizisinde Kim?

Uğur Yıldıran kim sorusunu ardından birde dizide ki karakterine bir bakış atalım. Uğur Yıldıran'ın sosyal medya takipçi sayısından da anlaşıldığı üzere çok fazla merak edeni var. Özellikle yeni bir dizi olması sebebiyle Uğur Yıldıran Gaddar dizisinde kim, nasıl bir karakter sorusu çok fazla soruluyor. Gelin bu soruya kısa bir cevap verelim. Gaddar dizisinde Kurt karakteri aslında tam bir kapalı kutu. Muhtemelen dizinin ilerleyen bölümlerinde çok fazla ses getirecek olaylara imzasını atacaktır. Şuan için sessiz ve sakin bir yapıya sahip olan Kurt karakteri ile ilgili neredeyse hiçbir şey bilinmiyor. Kurt karakterini akılda kalan yapan unsurların başında ise tek yönlü beslenmesi geliyor. Kurt sadece çubuk kraker yiyerek besleniyor ve hayatını devam ettiriyor.

Uğur Yıldıran Gaddar Dizisinden Ayrılıyor Mu?

Son günlerde sosyal medyaya düşen bir iddia Gaddar dizisi izleyicileri arasında çok fazla gündem oldu. Bu iddia ise Gaddar dizisinde oynayan Uğur Yıldıran'ın diziden ayrılacağı iddiasıydı. Sosyal medya platformlarında yer alan yazılarda Kurt'un yakın bir bölümde vurularak öleceği ve diziden ayrılacağını belirtiyordu.

Gaddar Dizisi Konusu Ne?

Uğur Yıldıran kim ve benzeri sorulara cevap verdiğimize göre birde dizi hakkında biraz bilgi edinelim. Gaddar dizisi tipik bir karanlığa düşmüş genç hikayesini bizlere farklı argümanlar sunarak anlatıyor. Dağhan uzun süreli askerlik vazifesini ardından memleketine geri döner fakat artık hayatında hiçbir şey bıraktığı gibi değildir. Sevgilisi ve belki de canından çok sevdiği Aydan onu terk etmiştir ama hayatında ki tek yıkımda bu değildir. Kardeşi Rüzgar ise abisinin yokluğunda karanlık bir dünyaya kapılmıştır bu dünyaya giriş çok kolay çıkış ise tam aksine çok zordur. Dağhan bu kadar sorunlu bir ortamda kendisini bir anda farklı bir insana dönüşürken bulur. Buradan sonra dizi bize masum ve iyi bir genç olan Dağhan'ın sert ve acımasız Gaddar'a dönüşmesini anlatmaya başlıyor. Son olarak 10. bölümü yayınlanan dizide çok fazla dikkat çeken olay yaşanıyor ve yaşanmaya devam edecek gibi duruyor.

Gaddar Dizisi Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

Gaddar dizisi tecrübeli ve yetenekli oyuncu kadrosunu bir araya getiren bir yapımcı ekibi ile yola çıkmış ve fenomen olma yolunda ilerleyen bir dizi. Genç neslin ve özellikle genç kızların çok sevdiği Çağatay Ulusoy ve partneri Sümeyye Aydoğan'ın başrollerini paylaştığı dizinin oyuncu kadrosunda şu isimler yer alıyor:
  • Çağatay Ulusoy (Dağhan)
  • Sümeyye Aydoğan (Aydan)
  • Onur Saylak (Müdür)
  • Erdal Özyağcılar (Ekber)
  • Alper Çankaya (Enver)
  • Laçin Ceylan (Fatma)
  • Hakan Salınmış (Davut)
  • Fatih Berk Şahin (Rüzgar)
  • Itır Esen (Yağmur)
  • Neslihan Yeldan (Oya)
  • Müge Bayramoğlu (Şengül)
  • Aytek Şayan (Gürkan)
  • Uğur Yıldıran (Kurt) 

Gaddar Dizisi Uyarlama Mı? Hangi Gün Yayınlanıyor?

10. bölümü geride kalan Gaddar dizisi orijin bir hikaye olarak karşımıza çıkıyor. Dizinin yönetmenliğini Sinan Öztürk yapıyor, senaryosunu ise Hürer Ebeoğlu'nun yazdığı dizinin yapımcısı ise Ay Yapım olarak biliniyor. Gaddar dizisi izleyiciler tarafından merakla takip ediliyor. Dizinin yeni bölümü ne zaman ve saat kaçta gibi sorular internette en çok aratılanlar arasında kendisine yer buluyor. Gaddar dizisi Now Tv ekranlarında yayınlanıyor ve her Cuma saat 20.00'da izleyicileri ekrana bağlıyor.

Sıkça Sorulan Sorular

Uğur Yıldıran kim özelinde Yıldıran'ın hayatı hakkında çok fazla bilgi verdik. Gelin son olarak birde sizler tarafından en çok sorulan sorulara bir göz atalım.

Uğur Yıldıran Sevgilisi Kim?

Uğur Yıldıran kim ve sevgilisi kim soruları sıklıkla soruluyor. Uğur Yıldıran'ın şuan için hayatında biri olup olmadığı konusunda bilgi bulunmuyor. Fakat kendisi hakkında 2021 yılında bir aşk dedikodusu çıkmıştı. O günlerde Çukur dizisi ile yükselişe geçen Yıldıran'ın adı yine aynı dizide rol alan bir başka oyuncu Aylin Engör'le aşk iddialarına karışmıştı.

Uğur Yıldıran Boyu ve Kilosu Nedir?

Yakışıklı oyuncu Uğur Yıldıran düzgün fiziği ile de özellikle genç kızlar tarafından çok merak ediliyor. Uğur Yıldıran'ın boyu ve kilosunun kaç olduğu sorusu sık sık aratılıyor. Uğur Yıldıran'ın 176-177 cm boyunda ve 70 kilo civarında olduğu tahmin ediliyor.