Türk oyuncuların bölüm başı ücretleri, dizinin popülaritesi, oyuncunun rolü, tecrübesi ve talebine göre değişmektedir. Genel olarak, başrol oyuncuları en yüksek ücreti alırken, yan rol ve figüran oyuncuları daha düşük ücret alır. Ayrıca, bazı ünlü oyuncuların bölüm başı ücretleri her yıl zam yapmaktadır. Ünlülerin aylık kazançları ne kadar? Ünlü oyuncular bölüm başı ne kadar ücret alıyor? gibi soruların cevabı haberin devamında...

Bu rakamlar, farklı kaynaklardan elde edilmiş olup, kesin olmayabilir. Ayrıca, bazı oyuncuların vergisiz kazanç elde ettikleri iddia edilmektedir. Bu konuda herhangi bir yasal yaptırım olup olmadığı bilinmemektedir.

Ünlülerin Aylık Kazançları Ne Kadar?

Bu rakamlar, farklı kaynaklardan elde edilmiş olup, kesin olmayabilir. Ayrıca, bazı oyuncuların vergisiz kazanç elde ettikleri iddia edilmektedir. Bu konuda herhangi bir yasal yaptırım olup olmadığı bilinmemektedir.

Mezarlık Dizisi Yeni Sezon Ne Zaman? Konusu Nedir? Oyuncuları Kim? Mezarlık Dizisi Gerçek Hikaye Mi? Mezarlık Dizisi Yeni Sezon Ne Zaman? Konusu Nedir? Oyuncuları Kim? Mezarlık Dizisi Gerçek Hikaye Mi?

Burak ÖzçivitTürk oyuncu ve yapımcı Burak Özçivit, atv ekranlarında yayınlanan ve Osmanlı Devleti’nin kuruluşunu anlatan Kuruluş Osman dizisinde başrol oynuyor. Diziden bölüm başına 325 bin TL kazanıyor. Bu miktar, ülkedeki en yüksek oyunculuk ücretlerinden biri olarak dikkat çekiyor. Burak Özçivit’in net servetinin ise 70 milyon dolar olduğu iddia ediliyor.

ünlülerin aylık kazançları

Hande Erçel: Diziden aldığı ücretlerin yanı sıra, imzaladığı reklam anlaşmalarından da gelir elde ediyor. Sosyal medya üzerinde yaptığı reklamlardan paylaşım başına 350 bin tl kazanıyor.Bölüm başına ise 150 bin tl kazanan Hande Erçelin aylık kazancı 600 bin tl olduğu biliniyor.

ünlülerin aylık kazançları (1)

Serenay Sarıkaya: Show TV’de yayınlanan Aile adlı dizide Devin karakterini canlandırıyor. Aile dizisinde bölüm başına 500 bin TL ile 850 bin TL arasında bir ücret alıyor. Bu da ayda 4 bölüm çekildiğinde 2 milyon TL ile 3 milyon 400 bin TL arasında bir gelir anlamına geliyor.

ünlülerin aylık kazançları (2)

Mert Ramazan Demir: Star TV’de yayınlanan Yalı Çapkını dizisinde Ferit karakterini canlandırıyor.  Mert Ramazan Demir, Yalı Çapkını dizisinde bölüm başına 250 bin TL ile 350 bin TL arasında bir ücret alıyor. Bu da ayda 4 bölüm çekildiğinde 1 milyon TL ile 1 milyon 400 bin TL arasında bir gelir anlamına geliyor. 

ünlülerin aylık kazançları (3)

Afra Saraçoğlu: Star TV’nin hit dizisi Yalı Çapkını’nın başrol oyuncusu Afra Saraçoğlu, aldığı yüksek ücretle dikkat çekiyor. Afra Saraçoğlu, Yalı Çapkını dizisinde bölüm başına 100 bin TL ile 150 bin TL arasında bir ücret alıyor. Bu da ayda 4 bölüm çekildiğinde 400 bin TL ile 600 bin TL arasında bir gelir anlamına geliyor. 

ünlülerin aylık kazançları (4)

Kıvanç Tatlıtuğ: Show TV'de yayınlanan Aile dizisinde Aslan karakterini canlandırıyor. Kıvanç Tatlıtuğ, Aile dizisinden bölüm başına 1 milyon TL kazanıyor. Ünlü oyuncunun ayrıca 20 bölümlük ücretini peşin aldığı da iddia ediliyor.

ünlülerin aylık kazançları (5)

Kaynak: Haber-Hatice Zeybek