Ülkemizde ve dünya K-drama dizlileri oldukça fazla izlenmekte.  Netfilix ve djital platformlarda  aşk , tutuku ve heyecan dolu konularıyla dünyanın he yerinde ki seyircilerin dikkatini çekmeyi başarıyor. Normalde Kore kültürüne ait olan kore dizileri,bugünlerde evrensel bir dizi kültürü olmayı başarmıştır. 

Türkiye'de oldukça büyük bir kitle tarafında takip edilen kore dizilerinde bugünlerde, en çok What's Wrong With Secretary Kim dizisi merak konusu oldu. Bugün ki yazımızda What's Wrong With Secretary Kim dizisini ele alacağız. Gelin birlikte  What's Wrong With Secretary Kim dizisine bakalım.

What's Wrong With Secretary Kim Dizisi Nereden uyarlandı?

What's Wrong With Secretary kore dizisi Park Seo-joon ve Park Min-young'un başrolleribi paylaştığı 2018 yapımı Güney Kore dizisidir. What's Wrong With Secretary Kim  dizisi,ilk olarak  2013 yılında yayınlanmış olan ve 2015 yılında  KakaoPage tarafından bir webtoon çizgi romanına dönüştürülen Jung Kyung-yoon'un "Aynı" adlı romanından uyarlanmıştır. Romandan uyarlanan  dizi, 2018 yılında  TVN ekranlarında  çarşamba ve perşembe günleri olmak üzere toplam 16 bölüm şeklinde yayınlandı.

What's Wrong With Secretary Kim (2)

What's Wrong With Secretary Kim Konusu Ne?

Kültleşmiş kore dramlarından biri olan What's Wrong With Secretary Kim dizisi, büyük bir şirketin başkan yardımcısı olan Lee Young-joon ile oldukça yetenekli sekreteri Kim Mi-so arasında ki hikayeyi ele almaktadır.

Lee Young-joon ( Park Seo-joon ), büyük bir şirketin başkan yardımcısıdır. Bir gün, oldukça yetenekli sekreteri Kim Mi-so ( Park Min-young ), dokuz yıl sonra görevinden istifa ettiğini açıkladığında dünyası sarsılır. Young-joon, Mi-so'nun fikrini değiştirmesi için elinden geleni yapmaya karar verir.

Lee Young-joon, planını gerçekleştiriken Kim Mi-soo daha küçük bir çocukken parçası olduğu geçmiş travmatik bir deneyimden zor adamı bulmaya çalışır.Lee Young-joon ve  Kim Mi-soo'nun travmatik deneyimlerinden birbirlerini iyileştirir. Devam eden bu süreçte, Lee Young-joon ise  Kim Mi-soo'ya aşık olur.

What's Wrong With Secretary Kim (1)

Şehidin var türkiye! Şehidin var türkiye!

What's Wrong With Secretary Kim kaç bölüm? 

Güney kore popüler k-dramlarından olan What's Wrong With Secretary Kim toplam 16 bölümden oluşmaktadır. Toplam 16 bölümden oluşan bu K-dramanın her bir bölümü ortalama olarak 60-70 dakika sürmektedir.

What's Wrong With Secretary Kim Hangi Platformda?

Hem konusyla hem de oyuncularıyla  oldukça dikkat çeken What's Wrong With Secretary Kim K-drama dizisi, Disney + platformunda izlenebilmektedir.

What's Wrong With Secretary Kim (3)

Kaynak: Haber Merkezi