Fedakar Yılmaz, yaklaşık 60 yıl önce Ankara'dan satın aldığı 7 adet 3 tekerlekli motosikletten 4'ünü satmış, geri kalan 3'ünü ise günlük hayatta da aktif olarak kullanıyor.

Nadir bulunan bu motosikletler, marşlı, az yakıtlı ve kendi dinamosu ile elektrik üreten özelliklere sahip. Yılmaz, motosikletlerin konforundan ve cazip fiyatlarından bahsederek, görenlerin ilgisini çektiğini ve fotoğraf çektirmek istediklerini belirtiyor. Antika motosikletlerini dükkânının önünde sergileyen Yılmaz, motosiklete meraklı olanlara da cüzi bir ücret karşılığında satış yapıyor.

Fedakar Yılmaz "Bunların tarihi 50-60 senelik motorlar. Ben bunları Ankara'dan aldım. 4 tanesini sattım, elimde 3 tane var. Çok konforlu, az yakıtlı, marşlı, kendi dinamosu ile elektriğini kendi üreten bir motosiklet. Bu motosikletlerin fiyatları da çok cazip. Benim dikkatimi çekti ve başkentten getirdim. Dışarıda görenlerin dikkatini çekiyor ve fotoğraf çekinmek istiyorlar. Antika motorlarımı dükkânımın önünde sergiliyorum. Benden daha hevesli olan insanlara da cüzi bir ücret karşılığı veriyorum" dedi.

Yıllardır gizemini koruyan o dağ Yıllardır gizemini koruyan o dağ

60 yıllık antika motosikletler dikkat çekiyor!60 yıllık antika motosikletler dikkat çekiyor!

A W232245 04-1

60 yıllık antika motosikletler dikkat çekiyor!-1

Editör: Serkan Karataş