Bugün televizyonda yayınlanacak olan Aşk Limanı filmi romantik türde film severleri ekrana kiltleyecek bir yapım olarak karşımıza çıkıyor. Saat 19.30'da Beyaz TV ekranlarında olacak film ile ilgil çok fazla soru soruluyor. 

Bizde sizler için film hakkında sorulan Aşk Limanı (Safe Haven) filminin konusu ne ve oyuncuları kimler, Aşk Limanı filmi nerede çekildi gibi sorulara yanıt aramaya çalışacağız.

Aşk Limanı (Safe Haven) filminin konusu ne?

Yalınayak ve kanlar içinde olan dehşete düşmüş Erin, sığınmak için yaşlı bir komşusunun evine koşar. Saçlarını kesip ağarttıktan sonra bir otobüs durağına varır. Polisler ortaya çıkar ve onu aramaya başlar, ancak o bir otobüse biner ve kaçar.

Southport, Kuzey Carolina'da kendini Katie olarak tanıtır, garson olarak bir iş bulur ve şehrin kenarında küçük bir ev kiralar. Komşusu Jo ile arkadaş olur ve yerel bir bakkal işleten Alex Wheatley ile tanışır. Alex, kendisiyle gergin bir ilişkisi olan Josh ve Lexie adında iki küçük çocuğu olan dul bir babadır.

Katie kısa süre sonra Alex ile bir ilişki yaşamaya başlar ve Josh ve Lexie için bir anne figürü haline gelir. Bu arada, Boston polis dedektifi Kevin Tierney, birinci derece cinayetle suçlanan bir kadın olan “Erin” için aranıyor posterleri hazırlar. Alex karakolda posteri görür ve resmin Katie'ye çarpıcı bir benzerlik taşıdığını fark eder. Onunla yüzleşir, kavga edip ayrılırlar ve Katie hayatına devam etmek için toparlanır.

Katie şehri terk etmek üzereyken Alex yolunu keser, ona aşık olduğunu söyler, gitmemesi için yalvarır ve onu güvende tutacağına söz verir. Katie gönülsüzce onun aşkına karşılık verir ve Southport'ta kalmaya karar verir (yine de ailesini tehlikeye atmaktan çekinmektedir). Ona, tacizci ve alkolik polis kocasından kaçmak için oraya kaçtığını söyler.

Bu arada Kevin, işlenmemiş suçlar için sahte aranıyor ilanları hazırladığı ve iş başında içki içtiği için açığa alınır. O Katie'nin (Erin'in) kocasıdır, hâlâ hayatta ve iyi durumdadır. Bir geriye dönüş, Katie'nin kaçtığı gece, sarhoş bir öfkeyle kendisine saldıran Kevin'i bıçakla yaraladığını ortaya çıkarır. Öfkelenen Kevin, Katie'nin Boston'daki eski komşusunun evine girerek Katie'nin çalıştığı restoranın telefon numarasını alır.

Kasabanın 4 Temmuz geçit töreni için zamanında gelen Kevin, Katie'yi Alex'i öperken görür ve bu onu öfkelendirir. O akşam, rıhtımda durmuş havai fişekleri izlerken Jo'nun gelip ona “onun” burada olduğunu söylediği bir rüya görür. Katie markette uyuyan Lexie'nin yanında uyanırken Kevin aniden ortaya çıkar ve onunla yüzleşerek onunla geri dönmesini talep eder. Katie bunu reddeder ve ona gitmesini söyler. Kevin bir silah çeker ve yakmak amacıyla dükkânın her yerine benzin döker.

Katie sempati numarası yaparak ve onunla geri dönmeyi kabul ederek zaman kazanır. Adam gardını indirdiğinde, Katie onu suya iter. Bir havai fişek kıvılcımı benzinin üzerine düşer ve mağazayı saran bir yangını ateşler. Alex yanan dükkânı görür, hızla tekneyle limana geçer ve Lexie'yi kurtarır. Bu sırada Katie, Kevin'le savaşmaya çalışırken onu vurarak öldürür.

Yangından sonra Alex, merhum eşi Carly'nin ölmeden önce yazdığı birkaç mektubu bulur. Mektuplar, Josh'un on sekizinci doğum günü ve Lexie'nin düğün günü gibi önemli olaylar için önceden hazırlanmıştır. Ayrıca Josh ile de barışır.

Moon Knight 2. Sezon Çıkacak Mı? Kaç Sezon? Hangi Evrende Geçiyor? Moon Knight 2. Sezon Çıkacak Mı? Kaç Sezon? Hangi Evrende Geçiyor?

Jo daha sonra Katie'ye yakında Southport'tan ayrılacağını söyler. Katie ona iyi bir arkadaş olduğu için teşekkür eder ve Jo ona “Bunu hak ediyorsun Katie. Sen buraya aitsin.”

Alex, Katie'ye zarfın üzerinde “Ona” yazan bir mektup verir. Mektubu ona verdiğine göre aşık olması gerektiğini ve onun da aynı şeyi hissettiğini umduğunu, onlarla birlikte orada olmayı dilediğini açıklar. Mektubun ekinde Alex'in merhum eşinin bir fotoğrafı vardır. Katie, komşusu “Jo ”nun onları izleyen Carly'nin hayaleti olduğunu anlar.

Aşk Limanı (Safe Haven) Filminin Konusu Ne Ve Oyuncuları Kimler Aşk Limanı Filmi Nerede Çekildi 1

Aşk Limanı (Safe Haven) filminin oyuncuları kimler?

Genç ve yetenekli oyuncu kadrosu ile dikkatleri üzerine çeken Aşk Limanı filminde rol alan oyuncular şunlardır;

  • Josh Duhamel, Katie'nin yeni erkek arkadaşı ve karısının ölümünden sonra iki çocuğunu yetiştirmek için mücadele eden dul bir adam olan Alex Wheatley rolünde.
  • Julianne Hough, Erin Tierney/Katie Feldman rolünde, tacizci kocasından kaçan genç bir kadın ve Alex'in yeni kız arkadaşı.
  • Cobie Smulders, Katie ile arkadaş olan yerel bir kadın olan Carly Wheatley/Jo rolünde.
  • David Lyons, Katie'nin tacizci kocası Dedektif Kevin Tierney rolünde.
  • Noah Lomax, Alex'in annesinin ölümü nedeniyle babasıyla sert ve gergin bir ilişkisi olan oğlu Josh Wheatley rolünde.
  • Mimi Kirkland, Alex'in Katie ile arkadaş olan kızı Lexie Wheatley rolünde.
  • Irene Ziegler, Bayan Feldman rolünde
  • Maddie rolünde Robin Mullins
  • Roger rolündeRed West. Bu, West'in Temmuz 2017'deki ölümünden önceki son film rolü oldu.
  • Juan Carlos Piedrahita, Dedektif Ramirez rolünde
  • Cullen Moss, Bass Yardımcısı
  • Mike Pniewski, Teğmen Robinson rolünde

Aşk Limanı (Safe Haven) filmi nerede ve ne zaman çekildi?

Filmin ana çek imleri 18 Haziran 2012'de Wilmington ve Southport, Kuzey Carolina'da başladı. Filmin bir kısmı Louisiana'da çekildi ve Katie'nin Coach America otobüsündeki açılış sahnesi Linville, Kuzey Carolina'daki Grandfather Dağı yakınlarındaki Blue Ridge Parkway boyunca uzanan Linn Cove Viyadüğü'nde çekildi.

Muhabir: Pınar Gezici