Sosyal medya platformlarında ve arama motorlarında aratılan isimlerden biri olan ATSO Başkanı Ali Bahar'ın hayatı ve biyografisi araştırılıyor. ATSO Başkanı Ali Bahar kimdir? Neden öldü? İşte haberimizin detayları...

Oğuzhan Atsız Kimdir? Nereli ve Kaç Yaşında? Oğuzhan Atsız Kimdir? Nereli ve Kaç Yaşında?

ATSO Başkanı Ali Bahar kimdir?

Ali Bahar, 1969 yılında Antalya Şarampol’de dünyaya geldi. İlk, orta ve lise eğitimini Antalya’da tamamlayan Bahar, Anadolu Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü’nden mezun olan, aynı üniversiteden Pedagojik Formasyon Eğitimi diplomasına da sahiptir.

ATSO Başkanı Ali Bahar kimdir? Neden öldü?

Üniversite eğitiminin ardından bir Antalya firmasının Karaburun’daki otel inşaatında saha mühendisi olarak çalıştı ve daha sonra şantiye şefi oldu. Askerlik görevini Diyarbakır’da tamamladıktan sonra inşaat mühendisliğini bırakarak ticaret hayatına atıldı.

ATSO Başkanı Ali Bahar kimdir? Neden öldü?-2

Babası İbrahim Bahar’ın geçmişte yaptığı tavukçuluk, süt ürünleri ve soğutulmuş diğer et gıdaları sektöründe iş hayatına başladı. Organize Sanayi Bölgesi’nde beyaz et, kırmızı et, hindi eti ve süt ürünleri gibi konularda faaliyet gösteren, 1200 ton kapasiteli ve 12.500 m² kapalı alanda faaliyet yürüten bir şirket kurdu. Altınova’da 3000 m²’lik bir süt tesisi ve Organize Sanayi Bölgesi’nde köfte ve döner fabrikası, Bahar Hindi, Bahar Süt Ürünleri, Danone, Polonez, Ülker İçim ve ithal peynir dağıtımı yapan bir dağıtım şirketi bulunmakta.

A T S O Baskani Bahar Iyi Bir Turkiye Oykusunu Birlikte Yazacagiz 525457

1995 yılından bu yana Bahar Grup bünyesinde üretim yaparak, daha önce alım satımını gerçekleştirdikleri ürünlerin üretimine de başlayarak özellikle Antalya’ya katma değer yaratan bir üretim firmasıyla ticari hayatına devam ediyordu. Ali Bahar ayrıca Bahar Gıda Grup, Bahar Gıda, Bah-Et ve BHR Süt Şirketlerinin Yönetim Kurulu Başkanıdır. Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu Yönetim Kurulu Üyeliği, Antalya Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkan Vekilliği, Antalya Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyeliği görevlerini sürdürmekteydi.

Ali Bahar Buyumede Tuketimin Katkisi Azaliyor 1

Ali Bahar evli mi?

 Evli olan Ali Bahar, biri kız, diğeri erkek olmak üzere iki çocuk babasıdır.

Ali Bahar neden öldü?

ATSO Başkanı Ali Bahar "Alber" isimli kendi teknesinde limana yanaştığı esnada suya düştü. Bahar'ın suya düştüğü esnada teknenin motoruna çarpması sonucu ağır yaralandı. Uzuv kaybı olduğu öğrenilen Ali Bahar doktorların tüm müdahalesine rağmen hayatını kaybetti.

A W250218 03

Editör: Serkan Karataş