Show TV ekranlarında yayınlanan Kızılcık şerbeti dizindeki Doğa karakteriyle tanınan Sıla Türkoğlu'nun yeni sevgilisi çokça merak edilidi.  Peki, Ata Ayyıldız kimdir? Sıla Türkoğlu sevgilisi kim? İşte detaylar....

Ata Ayyıldız kimdir?

Ünlü oyuncu Sıla Türkoğlu'nun yeni sevgilisi Ata Ayyıldız 2016 Yılında İstanbul Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler bölümünden mezun olmuştur. 2017 yılında başladığı Marmara Üniversitesi Uluslararası Politik Ekonomi master programını 2019 bitiren Ayyıldız, yiyecek ve içiçek sektörüne olan ilgisi nedeniyle 2015 yılında Nişantaşı'nda Hümaliva adlı çikolatacı dükkanını açmıştır. İstanbul life dergisine kapak olan işletmeye 2018 yılında Grön Coffe adlı yeni bir işletme daha ekleyen 30 yaşındaki Ata Ayyıldız,  LycheeDigital adında Etkileyici Pazarlama ve Yetenek Yönetimi konusunda hizmette vermektedir. Ayyıldız, son günlerde Kızılcık Şerbeti'nin Doğa'sı yani Sıla Türkoğlu ile Mardin'de görüntülendiği için gündem geliyor.

Ata Ayyıldız ÜniversiteAta Ayyıldız

Kemal Çağlar Temel kimdir? Nerelidir? Ne iş yapıyor? Neden öldü? Kemal Çağlar Temel kimdir? Nerelidir? Ne iş yapıyor? Neden öldü?

Ata Ayyıldız sevgilisi Sıla Türkoğlu kim?

Ata Ayyıldız'ın sevgilisi Sıla Türkoğlu 18 Nisan 1999 yılında İzmir'in Bornova ilçesinde dünyaya geldi. Ağlama Anne dizinde 2018 yılında oyunculuğa başlayan Türkoğlu, 2019 yılındaki Yemin dizisinde  Suna, 2020 yılında Emanet dizisinde Seher karaterini canlandırdı. Son olarak Show TV'nin reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti'nde doğa Karakterini canlandıran Sıal TÜkroğlu bu dizideki başarısı nedeniyle 49. Altın Kelebejk Ödüllerinde Yılzıdı Parlayan ödülününde sahibi oldu.

Muhabir: Erdinç Alkan