Bahattin Demirbilek Galatasaray taraftarları tarafından tanınan isimler arasında yer almaktadır. Özellikle transfer sezonunda sıklıkla adından söz ettirmektedir.

Özellikle transfer haberleriyle gündeme gelen Bahattin Demirbilek'in serveti merak edilimektedir. Bahattin Demirbilek kimdir yanıtladık! İşte detaylar...

Bahattin Demirbilek Serveti

Bahattin Demirbilek, Türkiye'nin en zengin iş adamlarından birisidir. Kendisi daha çok Galatasaray'ın en önemli kongre üyelerinden biri olarak tanınmaktadır. Bahattin Demirbilek serveti ve takımına verdiği destek ile de tanınmaktadır. Kendisinin güncel servetine hep birlikte göz atalım…

Ünlü iş adamının serveti bilinenlere göre ortalama aşağıdaki gibidir:

Bahattin Demirbilek'in oldukça geniştir. Ortaya atılan iddialar servetinin 10 milyar dolar olduğu yönündedir.

OdaTV'nin üç yıl önce yaptığı bir habere göre ise Bahattin Demirbilek serveti ne kadar sorusunun cevabı yalnızca 300 milyon dolar civarında.

Bahattin Demirbilek serveti çoğunlukla Rusya'da gerçekleştirdiği çalışmaların ardından büyümüştür. 22 yaşındayken Rusya'ya giden ve 2005 yılında kendi inşaat şirketini kuran Bahattin Demirbilek, on sene içinde dünyanın en önemli müteahhitlerinden biri haline gelmiştir.

Galatasaray Spor Kulübü kongre üyesi Bahattin Demirbilek, şu anda Galatasaray'ın transfer döneminde ilgilendiği oyunculardan Wendel'in transferiyle gündeme gelmiştir. İddialara göre Bahattin Demirbilek takıma bu transfer için sponsorluklar dahil 1.5 milyon Euro değerinde bir sponsorluk desteği sunacağı konuşulmaktadır.

Bahattin Demirbilek Şirketleri

Bahattin Demirbilek dünyanın en önemli müteahhitlerinden birisidir. Kendisi 2005 yılından beri inşaat sektöründe yer almaktadır ve pek çok önemli inşaatın altına imzasını bırakmıştır.

Bahattin Demirbilek'in tek bir ana şirketi vardır: ESTA İnşaat. 2005 yılında kurulan bu firma, şu anda Mercedes-Benz Fabrikası, Krasnodar Stadyumu ve birçok diğer işi de üstlenen şirkettir.

Bahattin Demirbilek Serveti 1

Oğuzhan Atsız Kimdir? Nereli ve Kaç Yaşında? Oğuzhan Atsız Kimdir? Nereli ve Kaç Yaşında?

Esta İnşaat Kimin?

ESTA inşaat, yazımıza konu ettiğimiz iş adamı Bahattin Demirbilek'in 2005 yılında kurduğu inşaat şirketidir. Dünyanın en büyük 200 inşaat şirketi arasında yer almasıyla dünya çapında bilinmektedir.

İlk olarak Rusya'da iş yapmaya başlayan ESTA İnşaat, stadyumlar, iş merkezleri, konut ve yaşam kompleksleri, alışveriş merkezleri gibi pek çok inşaatı bizzat üstlenmiştir.

Türkiye'de de yedi ayrı projeye imza atan ESTA İnşaat'ın merkez ofisleri Türkiye ve Rusya'da yer almaktadır. ESTA İnşaat Türkiye ofisi İstanbul'un Esenler ilçesindeki Tekstilkent Plaza'da yer almaktadır. Bu ofise M7 Mahmutbey-Yıldız metro hattıyla ulaşmak mümkündür.

ESTA İnşaat'ın New York, Bahreyn, Kazakistan ve Türkmenistan'da da ofisleri bulunmaktadır. Şirket, son yıllarda genel olarak Orta Asya ve Arap Yarımadası'nda faaliyet göstermektedir.

Bahattin Demirbilek Kimdir?

Bahattin Demirbilek serveti ne kadar sorusunun cevabını verdik. Şimdi de Bahattin Demirbilek kimdir sorusuna yanıt verecek, kendisinin iş hayatına ve özel hayatına dair merak edilenleri cevaplayacağız…

1970 yılında Ankara'da dünyaya gelen Bahattin Demirbilek'in tam doğum tarihi bilinmemektedir.

İlkokul, ortaokul ve lise eğitimlerini Yükseliş Koleji'nde tamamlayan Bahattin Demirbilek, 1991 yılında  “Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi Rus Dili ve Edebiyatı” bölümünden mezun olmuştur.

Mezuniyetinin ardından 22 yaşında Rusya'ya giden Bahattin Demirbilek, burada ilk olarak ticarete atılmıştır. Sabun, jilet ve tıraş köpüğü gibi kozmetik malzemelerinin ticaretini gerçekleştiren Bahattin Demirbilek, Rusya'nın yanı sıra Doğu Avrupa, Kafkasya ve Orta Asya gibi bölgelerle de ticari ilişkiler kurmuştur.

Belli bir servet edinmesinin ardından 2005 yılında ESTA İnşaat isimli bir şirket kurarak inşaat işine giren Demirbilek, bu alanda büyük başarı elde etmiştir. İlk olarak Rusya'da iş yapmaya başlayan ESTA İnşaat, stadyumlar, iş merkezleri, konut ve yaşam kompleksleri, alışveriş merkezleri gibi pek çok inşaat projesini hayata geçirmiştir.

Bahattin Demirbilek Galatasaray taraftarı olması nedeniyle ülke çapında tanınmaktadır. Kendisi aynı zamanda bir Galatasaray kongre üyesidir. İlk olarak Burak Elmas döneminde yönetimde daha aktif rol oynayan Bahattin Demirbilek, sonrasında Dursun Özbek döneminde de ağırlığını korumuştur.

Bahattin Demirbilek'in spor aşkı sadece Galatasaray ile sınırlı değildir. Ünlü iş adamı bir dönem Rusya'nın önemli takımlarından Krasnodar'ın fahri temsilciliğini üstlenmiştir.

Oldukça renkli bir kişiliğe sahip olan Bahattin Demirbilek'in Uzak Doğu felsefesi ile ilgilendiği bilinmektedir. Özellikle de bir alternatif tıp yaklaşımı olan Ayurveda ile ilgilenmektedir. 

Uzak Doğu'ya olan ilgisi Bahattin Demirbilek'in hobilerine de yansımaktadır. Boksla ilgilenen Bahattin Demirbilek aynı zamanda bir jiu-jutsu ustasıdır. Lakabının ise "Atom Karınca" olduğu bilinmektedir.

Bahattin Demirbilek’in Aslan isimli bir erkek çocuğu vardır.

Bahattin Demirbilek Serveti 2

Bahattin Demirbilek Nereli?

Bahattin Demirbilek dünyaya Ankara'da gelmiştir. Gaziantepli bir ailenin çocuğu olan Bahattin Demirbilek, aslen Gazianteplidir.

Çocukluğunu ve gençliğini Ankara'da geçiren Bahattin Demirbilek, şimdi ise hayatının büyük bölümünü 22 yaşındayken taşındığı Rusya'da idame ettirmektedir.

Bahattin Demirbilek Kaç Yaşında?

Bahattin Demirbilek'in tam doğum tarihi bilinmese bile kendisinin kaç yılında dünyaya geldiğine dair bilgi mevcuttur.

Bahattin Demirbilek dünyaya 1970 yılında gelmiştir. Yani kendisi şu anda 53 veya 54 yaşındadır.