Ak Partili Baybatur, Merih Demiral'e ceza verilmesine tepki gösterdi Ak Partili Baybatur, Merih Demiral'e ceza verilmesine tepki gösterdi

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, belediye işçilerinin daha rafah içinde geçinmeleri adına özel bir banka ile anlaşma sağladı. Maaş protokolü toplantısı Başkan Çetin Akın’ın makam odasında gerçekleşti. Toplantıya Çetin Akın'ın yanı sıra banka yetkilileri ve Belediye-İş Sendikası Baş Temsilcisi Salih Çıvgın'da katıldı.

Üzerinde anlaşılan protokole göre, Personel A.Ş.’ye bağlı 733 personel, Temmuz ayından itibaren önümüzdeki 3 yıl boyunca maaşlarını en yüksek teklifi veren özel bankadan alacak. Personel ayrıca sözleşme gereği 31 bin 500 TL promosyon ücreti de alacak.

Anlaşma sonrasında protokol hakkında açıklamalarda bulunan Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, “Emekçinin her zaman yanındayız. Banka yetkilileri ile belediyemiz personel A.Ş bünyesinde çalışan mesai arkadaşlarımızın maaşlarını 3 yıl süreyle en yüksek teklifi veren bankayla protokolümüzü imzaladık. Emeğiyle, alın teriyle bu parayı sonuna kadar hak eden tüm mesai arkadaşlarıma hayırlı olmasını diler, ödenecek olan 31 bin 500 TL promosyon ücretlerini sağlıklı günlerde harcamalarını temenni ederim” sözlerini ifade etti.

Kaynak: İHA