Hızlı ve Öfkeli serisinden tanıdığımız Paul Walker'in başrolünde olduğu Bobby Z filmi bugün saat 22.00'da Beyaz TV ekranlarında olacak. Film öncesinde aksiyon severler Bobby Z (Death And Life Of Bobby Z) filminin konusu ne, oyuncuları kimler Bobby Z filmi nerede çekildi gibi sorular soruyorlar. Bizde bu sorulara sizler için yanıt vermeye çalıştık.

Bobby Z (Death And Life Of Bobby Z) filminin konusu ne?

Film, son derece başarılı ve ünlü bir marihuana kaçakçısı, yat sahibi ve sörfçü olan, yaşlı bir adam tarafından neredeyse efsanevi boyutlarda bir varlık olarak coşkuyla tanımlanan ve Baja California'nın Altın Sahili'nin çağdaş folklorunu temsil eden “Bobby Z efsanesini” tanıtarak başlıyor.

Film daha sonra erkek başrol oyuncusu Paul Walker tarafından canlandırılan filmin kahramanı Tim Kearney'i anlatmaya devam eder. Geriye dönüşler ve nispeten düşmanca FBI ajanlarının anlatımı, Kearney'i biraz pervasız ve kontrolsüz, ancak aynı zamanda sevilebilir ve cesur bir karakter olarak tasvir etmeye hizmet ediyor ve eski nitelikleri nedeniyle hapishaneye giriyor.

Kearney, Tad Gruzsa'nın teklifini kabul ettiğinde, seyirci ondan daha fazla bir şey bilmiyor. Böylece film, Tim Kearny'nin art arda bilgi toplamasını izleyerek devam eder. Seyirci hiçbir zaman onun önünde değildir.

Bu ve hikayenin büyük bir kısmının kahraman olaya dahil olmadan önce zaten yaşanmış olması, bolca geri dönüş gerektiriyor. Sonuç olarak, yapı son derece iç içe geçmiştir. Film, giriş bölümünde yer alan Gold Coast'lu yaşlı adamın birkaç son sözüyle sona eriyor.

Enigma (The Imitation Game) filminin konusu ne oyuncuları kim? Enigma filmi nerede çekildi? Enigma (The Imitation Game) filminin konusu ne oyuncuları kim? Enigma filmi nerede çekildi?

Don Huertero (Joaquim de Almeida) Meksikalı bir uyuşturucu baronudur. Kızı, Bobby Z olarak bilinen bir uyuşturucu satıcısı kalbini kırdığı için intihar etmiştir. Sonuç olarak, Don Huertero intikam peşindedir. Bobby Z korku içinde bir Amerikan elçiliğine sığınır. Orada federal ajan Tad Gruzsa'ya (Laurence Fishburne) teslim edilir.

Don Huertero, Bobby Z'yi ele geçirmek için Tad Gruzsa'nın bir meslektaşını rehin alır ve takas teklif eder. Bobby Z, Don Huertero'nun kendisinin öldüğüne inanana kadar rahat etmeyeceğini bilmektedir. Endişeden hasta olduğu için Tad Gruzsa'ya rüşvet verir. Tad Gruzsa, Don Huertero'yu kandırmak için bir plan yapar. Gerçek Bobby Z'ye zarar vermeden Don Huertero'yu Bobby Z'nin öldüğüne inandırmak ister.

Takas gerçekleşeceği zaman, Bobby Z'nin yerine Tad Gruzsa geçer. Onun yerine, eski bir denizci ve mahkûm olan Tim Kearney (Paul Walker) adlı akılsız doppelgänger sınırı geçer. Takas sırasında Tad Gruzsa bir silahlı çatışma başlatır ve görsel ikizi vurarak öldürmeye çalışır.

Buna rağmen Tim Kearney zorlukla hayatta kalır. Sonunda Bobby Z'nin Elizabeth tarafından büyütülen çocuğu Kit ile işbirliği yapar. Tad Gruzsa onu öldürmeye çalışmayı sürdürür ama her seferinde başarısız olur. Tüm çabalarına rağmen, alt edilen gerçek Bobby Z olur. Tim Kearney ise aşkı (Olivia Wilde'ın canlandırdığı Elizabeth) bulur.

Bobby Z (Death And Life Of Bobby Z) filminin oyuncuları kimler?

Başarılı oyuncu kadrosu ile dikkat çeken Bobby Z filminde rol alan oyuncular şunlardır;

  • Paul Walker, Tim Kearney rolünde
  • Laurence Fishburne, Tad Gruzsa rolünde
  • Elizabeth rolünde Olivia Wilde
  • Brian rolünde Jason Flemyng
  • Johnson rolünde Keith Carradine
  • Don Huertero rolünde Joaquim de Almeida
  • Kit rolünde J.R. Villarreal
  • Bobby “Bobby Z” rolünde Jason Lewis
  • Jacob Vargas, Jorge Escobar rolünde
  • Duke rolünde Michael Bowen
  • M. C. Gainey “Boom-Boom” olarak
  • “Monk” rolünde Josh Stewart
  • Macy rolünde Margo Martindale
  • “Maddog” rolünde Chuck Liddell
  • Bruce Dern, Hippy Anlatıcı

Bobby Z (Death And Life Of Bobby Z) filmi nerede ve ne zaman çekildi?

Film, Don Winslow'un 1997 tarihli aynı adlı romanından uyarlanmıştır. Roman birçok gazete tarafından olumlu eleştiriler almıştır. Bobby Z filmi Alman ve Amerikan ortak yapımı bir filmdir. Filmin sahneleri de Almanya ve Amerika Birleşik Devletleri'nin farklı yerlerinde çekilmiştir.

Muhabir: Pınar Gezici