Yaz akşamları sinema severler muhteşem filmler sunuyor. Özellikle dizilerin sezon finali yapmaları nedeniyle televizyonda daha çok film görme şansına sahip oluyoruz. Bu filmlerden biri de Brooklyn Çeteleri yada orijinal adıyla First We Take Brooklyn filmi.

Bugün Beyaz TV'de yayınlanacak olan film hakkında sinema severler çok fazla soru soruyorlar. Öncelikle filmin aksiyon odaklı olduğunu söylememiz gerekir. Filmde birçok tanınan oyuncuda yer alıyor.

Bizde sizler için Brooklyn Çeteleri yani First We Take Brooklyn filminin konusunu, oyuncularını ve film hakkındaki diğer soruları cevaplayacağız. Şimdiden keyifli okumalar...

Brooklyn Çeteleri (First We Take Brooklyn) Filminin Konusu Nedir 11

Brooklyn Çeteleri (First We Take Brooklyn) filminin konusu nedir?

First We Take Brooklyn, Brooklyn Guns olarak da bilinir, Danny A. Abeckaser'ın yönettiği filmin başrollerinde  Abeckaser, AnnaLynne McCord ve Harvey Keitel var. 2018 yapımı olan film tipik bir Amerikan suç, gerilim ve drama filmidir.

Filmin konusu ise şöyle;

Filmdeki baş kahramanımız ve konunun üzerinde döndüğü kişi Mikki Levy. Levy İsrail'de bir hapishanede kalmaktadır. Levy'nin henüz ceza süresi bitmemesine rağmen hapishaneden tahliye olacağı söylenit. Levy bu durum karşısında şaşkına döner ve ne yapacağını bilemez. 

Hapisten çıkarılan Levy soluğu New York'ta yaşayan amcasının yanında alır. Amcası ile birlikte sakin bir hayat yaşamak isteyen Levy'nin peşini suç bırakmayacaktır. Levy yaşadığı bölgedeki Rus mafyası ile karşı karşıya gelir.

İkiz Vampir Avcıları (The Twins Effect (Chin gei bin)) filminin konusu ne oyuncuları kim? Film nerede çekildi? İkiz Vampir Avcıları (The Twins Effect (Chin gei bin)) filminin konusu ne oyuncuları kim? Film nerede çekildi?

İstemediği halde mafya ile çatışmaya başlar ve yeniden hapishaneye girme korkusu Levy'yi çok zorlar. Film Levy ve mafyanın yaşadığı çatışmaları Amerikan gözüyle bizlere aktarıyor.

First We Take Brooklyn yani Brooklyn Çeteleri filminin konusunu inceledik. Gelin birde oyuncularına göz atalım.

Brooklyn Çeteleri (First We Take Brooklyn) Filminin Oyuncuları Kimler 11

Brooklyn Çeteleri (First We Take Brooklyn) filminin oyuncuları kimler?

2018 yılında çekilen First We Take Brooklyn yani Brooklyn Çeteleri film genç ve tecrübeli yıldızları bir araya getiren bir film olarak karşımıza çıkıyor. Filmde ekranda görmeye alışık olduğumuz çok fazla isim yer alıyor.

Brooklyn Çeteleri filminin oyuncu kadrosunda şu isimler yer alıyor;

  • Danny A. Abeckaser Mikki Levy rolünde
  • AnnaLynne McCord Esther rolünde
  • Harvey Keitel Anatoly rolünde
  • Charlotte McKinney Julie rolünde
  • Kathrine Narducci Gale rolünde
  • Stevie Guttman Mendel rolünde
  • Kyle Stefanski Ahmed rolünde

Brooklyn Çeteleri filminin oyuncularını da inceledik. Birde filmin çekim yerlerine bakış atalım.

Brooklyn Çeteleri Filmi Nerede Çekildi 11

Brooklyn Çeteleri filmi nerede çekildi?

Tipik bir Amerikan suç ve gerilim filmi olan Brooklyn Çeteleri filmi isminden de anlaşılacağı üzeri New York Brooklyn'de geçiyor. Filmde çok fazla aksiyon dolu sahne var ve bu sahnelerde New York'un muhteşem yapısını bizlerde ayrıntıları ile birlikte görmekteyiz.

SON OLARAK BROOKLYN ÇETELERİ FİLMİNİN FRAGMANINA BAKALIM...

Editör: Abdullah Akar