Selena dizisiyle geniş kitlelere ulaşan ve sevilen bir yüz haline gelen Dilara Kurtulmuş, çocukluk yıllarından itibaren ekranlarda dikkat çekmektedir. Güzel oyuncu şimdilerde influencer’lık yapmaktadır. Peki, Dilara Kurtulmuş kimdir? Kaç yaşına geldi? İşte tüm detaylar…

Dilara Kurtulmus Kimdir 6

Ata Ayyıldız kimdir? Sıla Türkoğlu sevgilisi kim? Ata Ayyıldız kimdir? Sıla Türkoğlu sevgilisi kim?

Dilara Kurtulmuş Kimdir?

Dilara Kurtulmuş, Türk dizi ve sinema oyuncusudur. Özellikle çocuk yaşta yer aldığı projelerle tanınmış ve en çok 2006-2009 yılları arasında yayınlanan popüler dizi "Selena"da canlandırdığı Nazlı karakteriyle hafızalara kazınmıştır. Avusturya doğumlu olan oyuncu, çocukluğunun büyük bir kısmını Türkiye'de geçirmiş ve Haliç Üniversitesi Moda Tasarımı bölümünden mezun olmuştur.

Selena dizisiyle birlikte birçok reklam filminde ve kısa filmde rol alan Kurtulmuş, son yıllarda sosyal medya üzerinden takipçileriyle daha yakından iletişim kurmaktadır. Moda tasarımı eğitimi almasına rağmen oyunculuğa olan ilgisini devam ettirerek sektördeki yerini korumaktadır. Dilara Kurtulmuş sosyal medya dünyasında büyük bir başarı yakalamış genç bir yetenektir. YouTube kanalında yayınladığı videolarla geniş bir kitleye ulaşmış ve içerikleriyle dikkat çekmiştir. Takipçileri ile çeşitli videolar paylaşmakta ve influencer olarak hayatına devam etmektedir. 

Dilara Kurtulmus Kimdir

Dilara Kurtulmuş Kaç Yaşında?

Dilara Kurtulmuş'un tam doğum tarihi 12 Mayıs 1998'dir. Bu bilgiye dayanarak 2024 yılı itibarıyla 26 yaşında olmaktadır.

Hatta artık bir yetişkin olmasına rağmen küçük yaşta oyunculuğa başladığı için hala çocuk zannedildiğini ve üniversite öğrencisiyken bu tür roller geldiğini şu sitemli sözlerle belirtmiştir:

"20 yaşındaydım ve hâlâ 12 yaşındaki kızın rolü geliyordu. Üniversitenin sonlarına doğru herkes hayatının adımlarını atmaya başlamışken, 'Ben şimdi ne yapacağım' diye düşündüm. 'Neden oyunculuğu bırakıyorum ki? Neden insanlar unutmuyor, sokağa çıktığımda hâlâ 'Selena' diyorken neden bu tanınmışlığı kaybediyorum' gibi soruların cevabını aradım."

Dilara Kurtulmuş Boyu

Dilara Kurtulmuş'un boyu 1.63 metredir. Ağırlığı ise 51 kilogram şeklindedir. Avusturya doğumlu olan genç oyuncu Boğa burcudur.

Dilara Kurtulmus Kimdir 7

Dilara Kurtulmuş Nereli?

Eğer Dilara Kurtulmuş aslen nereli diye merak ediyorsanız 12 Mayıs 1998 tarihinde Avusturya'da dünyaya gelmiştir. Ancak henüz çok küçük yaştayken ailesiyle birlikte Türkiye'ye taşınmıştır. Dolayısıyla çocukluğunun büyük bir kısmını Türkiye'de geçirmiş ve oyunculuk kariyerine de burada başlamıştır. Haliç Üniversitesi Moda Tasarımı bölümünden mezun olan Dilara Kurtulmuş, çocuklara yönelik dizilerde oynadığı rollerle tanınmaktadır. En bilinen rolü 2006-2009 yılları arasında yayınlanan "Selena" dizisindeki "Nazlı" karakteridir.

Dilara Kurtulmuş Türk Mü?

Dilara Kurtulmuş ailesi nereli sorusu ile beraber kökeni de merak edilmektedir. 2 yaşındayken ailesi Türkiye'ye yerleşmiştir. Fakat ne yazık ki kendileri hakkında memleket bilgisi yoktur. Dilara Kurtulmuş aslen Avusturya doğumlu olmasına rağmen Türkiye'de yetişmiş bir isimdir.

Dilara Kurtulmuş Sevgilisi

Dilara Kurtulmuş'un ilişkisi hakkında net bir bilgi bulunmamaktadır. Sosyal medya ve çeşitli platformlarda zaman zaman kendisinin özel hayatıyla ilgili iddialar ve dedikodular ortaya atılmaktadır. Ancak bunlar, doğrulanmamış asılsız bilgilerdir.

Dilara Kurtulmus Kimdir 2

Dilara Kurtulmuş TV Dizileri

Dilara Kurtulmuş asıl büyük çıkışını Selena dizisiyle yakalamış ve ardından birkaç projede daha oynayarak ekran önü projelerine uzun bir ara vermiştir. 

Güzel oyuncunun yer aldığı TV dizileri şu şekilde sıralanabilir:

  • 2002 - Anne Babamla Evlensene
  • 2003 - Hayat Bilgisi (Kardelen)
  • 2004 - Bir Dilim Aşk (Akasya)
  • 2005 - Kadının Sessizliği
  • 2006 - 2009 - Selena (Nazlı Aykar)
  • 2009 - Nefes (Nefes)
  • 2011 - Nuri (Ayşe)

Dilara Kurtulmus Kimdir 5

Dilara Kurtulmuş Dilan Polat'ın Neyi Oluyor?

Dilara Kurtulmuş ve Dilan Polat'ın birbiriyle hiçbir alakası bulunmamaktadır. Sadece Polat’ın yeğeni ile olan isim benzerliği vardır. Bu nedenle insanlar ikisini akraba zannetse de böyle bir durum mevcut değildir.

Bu yazımızda okurlarımız için Dilara Kurtulmuş kimdir sorusunu ele aldık

Editör: Gulce Editor