Erdem Özveren, özellikle Facebook ve Twitter üzerinden yaptığı paylaşımlarla sıkça gündeme gelmektedir. Erdem Özveren sosyal medyada yaptığı dini paylaşımlar ile yüksek miktarda takipçisi vardır. Bu sıralar sosyal medya hesabından Filistin için destek paylaşımları ile Erdem Özveren hakkında aramalar yapılıyor. Peki, Erdem Özveren kimdir? Erdem Özveren kaç yaşında aslen nereli ne iş yapıyor?..

Erdem Özveren kimdir?

Erdem Özveren, aslen Ahıska Türklerinden olup, İstanbul'da doğmuş ve büyümüş bir kişidir. 9 Ağustos 1990 doğumlu olan Erdem Özveren, Ayşe Özveren ile evlidir ve 2 çocuk babasıdır.

Erdem Özveren, Yüksek Öğrenimini bitirdikten sonra, Mahmud Eren Hocaefendi'ye bağlı olarak hizmet veren Erenler Vakfı'nda medrese tahsili görmüş ve daha sonra Süleymaniye Camii Dâr'ul Kurrâ Medresesinde İslami ilimler eğitimini tamamlamıştır.

Erdem Özveren, Türkiye'nin muhtelif illerinde, özellikle Sakarya ve Kocaeli gibi yerlerde, İslami eğitimler vermiştir. Aynı zamanda sosyal medyada yazdığı yazılar ve "ALLAH Katında tek din İslam'dır" adlı Facebook sayfası ile dikkat çekmiş ve bu sayfa sayesinde geniş bir takipçi kitlesi oluşturmuştur.