"Suçun Ensesinde Yargı" başlıklı bu kitap, ülkemizin son yıllarda karşı karşıya kaldığı çıkar amaçlı suç örgütleri, ekonomik ve mafya türü yapılanmalar, terör örgütleri gibi organize suçlarla mücadelede uygulamada Yargıtay'ın bakış açısını ele alıyor. Kitap, geçmiş ve güncel Yargıtay içtihatlarını ve diğer yüksek yargı kararlarını, yasal düzenlemeleri dikkate alarak, suçla mücadelede yargı içerisinde görev yapan herkese faydalı olmayı amaçlıyor.

Bekir Şahiner, kitabıyla ilgili yaptığı açıklamada, "Değerli Hukukçular, 'Suçun Ensesinde Yargı' başlıklı bu kitabımız, ülkemizin karşı karşıya kaldığı organize suçlarla mücadelede, Yargıtay'ın geçmiş ve güncel içtihatlarını ve diğer yüksek yargı içtihatlarını dikkate alarak, yargı mensuplarına rehberlik etmeyi amaçlamaktadır. Bu eser, yargı içerisinde görev yapan herkese faydalı olması amacıyla kaleme alınmıştır" dedi.

Hayriye Hacet: Su Kesintisi Üzerinden Siyasi Rant Elde Edilmeye Çalışılıyor Hayriye Hacet: Su Kesintisi Üzerinden Siyasi Rant Elde Edilmeye Çalışılıyor

Kitap, hukukçular, öğrenciler ve suçla mücadele alanında çalışan profesyoneller için önemli bir kaynak olma niteliği taşıyor. Bekir Şahiner'in "Suçun Ensesinde Yargı" kitabı, hukuk dünyasında geniş bir okuyucu kitlesi bulmayı hedefliyor.

Muhabir: Pınar Gezici- Erdinç Alkan