İş adamı Ufuk Özünlü kimdir kaç yaşında? Özünlü Damper kimin? İş adamı Ufuk Özünlü kimdir kaç yaşında? Özünlü Damper kimin?

Türkiye ile Hollanda'nın oynayacağı EURO 2024 çeyrek final müsabakası yarın oynanacak. Karşılaşma öncesi Ferdi Kadıoğlu'nun annesi çirkin hakaretlere maruz kaldığını ve "Ferdi'yi ülkede hain ilan ettiler" gibi söylemlerde bulundu. Ferdi Kadıoğlu Hollanda'da neden hain ilan edildi? Kadıoğlu'nun annesi Türk mü? İşte ayrıntılar...

Ferdi Kadıoğlu Hollanda'da neden hain ilan edildi? 

A Milli futbolcumuz Ferdi Kadıoğlu sosyal medya platformlarında Hollandalıların saldırısına uğradı. Hollanda doğumlu olan ve orada yetişen Kadıoğlu'nun Kanada, Hollanda ve Türkiye pasaportu bulunuyor. Ferdi'nin hain ilan edilmesinin sebebini ise A Milli futbol takımımızı seçmesi olarak gösteriliyor.

Kadıoğlu'nun annesi Diane verdiği bir ropörtajda "Ferdi, Türkiye forması giydiği için 'hain' olarak adlandırılıyor. Bu bizi incitiyor. Tüm bu insanlar işin iç yüzünü bilmiyor. Türkiye Futbol Federasyonu, Ferdi'ye inandığını gösterdi."  şeklinde konuştu.

Ferdi Kadıoğlu Hollanda'da neden hain ilan edildi? Kadıoğlu'nun annesi Türk mü?

Türkiye Ferdi'yi bağrına bastı

Babası Feyzullah Kadıoğlu ise şöyle dedi "Geçenlerde Fenerbahçe stadyumunda onun adını tüm tribünler haykırdığında tüylerim diken diken oldu. Almanya'ya karşı oynanan hazırlık maçında attığı gol beni çok gururlandırdı. Türkiye, Ferdi'yi bağrına bastı. Biz ona her zaman inandık. Ferdi, zihinsel olarak çok güçlü bir çocuk" diye konuştu.

Ferdi Kadıoğlu Hollanda'da neden hain ilan edildi? Kadıoğlu'nun annesi Türk mü?-1

Ferdi Kadıoğlu'nun annesi Türk mü?

Yarı Hollandalı yarı Türk olduğu bilinen A Milli takım futbolcumuz ve aynı zamanda Fenerbahçe'nin rüzgarı Ferdi Kadıoğlu'nun babası Türk kökenli annesi Diane ise Kanada kökenlidir. Çift Hollanda'da hayatını sürdürmektedir. 

Kaynak: Haber Merkezi