Sarıgöl'deki işçi servisi kazasında yeni gelişmeler! Sarıgöl'deki işçi servisi kazasında yeni gelişmeler!

Sarıgöl’de eğitimden sağlığa, Kur'an kursundan, sosyal hizmetlere kadar ilçeye sayısız bağışlarda bulunan merhum Hüseyin Gümüşlü’nün vefat etmeden önceki son hayrıda gerçekleştirilecek.

Gümüşlü’nün vefat etmeden kısa bir süre önce Sarıgöl Belediye Başkanı Tahsin Akdeniz ve ilçe Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Recep Kılıç ile birlikte yapımı için protokol imzaladığı Karacaali Mahallesine Aile Sağlık Merkezi, Gümüşlü’nün çocukları ve torunları tarafından yapılacak.
Sarıgöl Belediyesinin ev sahipliğinde Belediye Başkanı Tahsin Akdeniz, İlçe Sağlık Müdürü Uzm Dr. Recep Kılıç, ve merhum Hüseyin Gümüşlü’nün çocukları Mehmet ve Nebi Gümüşlü ile torunları Hüseyin ve Özgür Gümüşlü'nün katılımlarıyla Karacaali Mahallesine Aile Sağlık Merkezinin yapımı için yeniden protokol imzalandı.

Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Sarıgöl Belediye Başkanı Tahsin Akdeniz; ''İlçemizin sevilen iş insanlarından merhum Hacı Hüseyin Gümüşlü amcamızın Karacaali Mahallemize söz vermiş olduğu Aile Sağlığı Merkezi'mizin protokolünü İlçe Sağlık Müdürümüz Uzm. Dr. Recep Kılıç, Hacı amcamızın kıymetli evlatları Mehmet Gümüşlü, Nebi Gümüşlü ve sevgili torunu Hüseyin Gümüşlü, Özgür Gümüşlü ile birlikte imzaladık. Rahmetli Hacı Hüseyin Gümüşlü amcamızın hayır ve hasenatlarını devam ettirdikleri için kendilerine çok teşekkür ediyorum. Değerli Karacaali Mahallesi halkıma Aile Sağlığı Merkezi'miz hayırlı olsun. Memleketimizin hayır babası, gariban dostu, kıymetli Hacı amcamızı rahmet, minnet, saygı ve özlemle anıyorum. İlçemizde eserleriyle, kalbimizde sevgisiyle bizimle yaşamaya devam edecek’’ ifadelerini kullandı.

Muhabir: Erdinç Alkan