Türk televizyon dizileri izleyicileri daha önce başarılı olmuş yapımların tekrar çekilmesi konusunda çok istekli. Bu yapımlardan birisi de hiç şüphesiz Güzel Köylü dizisi.

Güzel Köylü Dizisi Yeniden mi Başlıyor? Güzel Köylü Yeniden mi çekiliyor? Güzel Köylü dizisi tekrardan çekilecek mi? Sorularını vatandaşlar tarafından sıkça araştırılıyor. Güzel Köylü Dizisi Yeniden mi Başlıyor? Güzel Köylü Yeniden mi Çekiliyor? Güzel Köylü dizisi tekrardan çekilecek mi? Güzel Köylü yeniden mi yayınlanacak 2024? gibi soruların cevabı haberimizin detayında.

Zaman Müzesi'nde nadide eserler sergileniyor Zaman Müzesi'nde nadide eserler sergileniyor

Güzel Köylü Dizisi Yeniden mi Başlıyor?

2014-2015 yıllarında çekimleri Muğla'da yapılan ve Star TV ekranlarıdan yayınanan Güzel Köylü dizisi o dönem izleyiceler tarafından çokça beğenilmişti.

Ege dizilerinin vazgeçilmezi Mustafa Şevki Doğan'nın yönetmenlik koltuğunda oturduğu senartisliğini Baykut Badem'in yaptığı dizi treji komik entrikaları, yöresel şivesi ve tipleme karaterleriyle izleycinin gönlünde taht kurmuştu. Dizinin 52. Bölümüyle final yapması izleyicilerini üzmüş bir süre dizinin devamı için çeşitli kampanyalar düzenlenmişse de netice alınamamıştı.

Yapılan yoğun baskılar sonunda yapımcı Turgut Doğan şu şekilde açıklama yapmıştı;

''Güzel köylü dizisinin 52 bölüm sürdü ve çok sevildi. Günümüzde bile hala böylesine büyük bir ilgi görmesinden çok memnuniyet duyduğunu belirten Faruk Turgut ancak her şey döneminde ve zamanında güzel Güzel Köylü dizisi de çekildi ve bitti, Şuanlık yeniden çekme planımız yok'' şeklinde açıklama yapmıştı.

10486783_548489005256254_583835025834021207_n

Güzel Köylü Yeniden mi Çekiliyor?

Geçtiğimiz yıllarda özellikle dizinin sevenleri tarafından GOLD film sahibi Faruk Turgut ve Yönetmen Mustafa Şevki Doğan'a dizinin yeniden çekilmesine yönelik girişimler yapılmış ve netice alınmıştı. 

Dizinin sevenleri tarafından yoğun ısralar sonucu dizinni yönetmeni Mustafa Şevki Doğan'dan umut verici bir açıklama geldi.

Mustafa Şevki Doğan yaptığı açıklamada; Sevgili arkadaşlar, günlerdir Güzel Köylü için yeniden çekilsin diye çabalarınız ve isteklerinizden gurur duydum. Öncelikle oyuncularımız tekrar çekmeyi çok istiyoruz. Zaten hep aklımızfa kalan ve günümüzde de özlem duyduğumuz bir projedir Güzel Köylü. Günümz şartlarında hemen bu yaz çekilmesi mümkün görülmüyor. Hem corona virüsü hem de oyuncularımızın farklı işleri doalyısıyla bu yaz çekmek zor'' ifadelerini kullanmıştı.

Tabi bu açıklama pandemi döneminde yapılmış bir açıklama, Doğan bu açıklamada Güzel Köylü dizisinin tekrardan çekilebileceğinin sinyallerini vermişti.

Geçmişte Çocuklar Duymasın efsanesinin yıllar sonra yeniden çekilmesi ve TRT1 de yayınlanan Yeşil Deniz dizisinin 7 yıl aradan sonra  Yeşil Deniz Mİlenyum versiyonuyla günümüzde yeniden yayınlanmaya başlaması izleyecileri heyecanlandırdı.

Koronavirüs'ün gündemden çıkması hayatın normalleşmesi sonucunda dizi severler Yönetmen Mustafa Şevki Doğan ve GOLD yapımda diziye dair bir refleks bekliyor. Fakat Mustafa Şevki Doğan'ın  ATV'de yayınlanan Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin yönetmenliğine oturması Doğan'ın kısa vade de Güzel Köylü'nün yönetmenliğine oturmasına zorlaştırıyor.

Dizi severlerin Güzel Köylü dizisinin yeniden başlamasına ilişkin meraklı bekleyişi bir süre daha devam edecek gibi duruyor. 

Kaynak: Hatice Zeybek