En başarılı Türk YouTube kanallarından birinin sahibi olan Hailey Eylül Sani, kişisel yaşamını konu edindiği videolarla binlerce izleyiciyi kanalına çekiyor. Kendisinin videolarını izleyen kişiler ünlü YouTuber hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyor. Bu nedenle de Hailey Eylül Sani’nin hayatı epey araştırılıyor. Bu yazımızda Hailey Eylül Sani kimdir başta olmak üzere tüm merak edilenleri yanıtladık!

Detaylar ilerleyen satırlarda…

Hailey Eylül Sani Kimdir?

YouTube Türkiye topluluğunun en bilinen isimlerinden olan Hailey Eylül Sani bir içerik üreticisidir. Hayatıyla ve beğenileriyle ilgili videolar çekmekte, bu videoları da YouTube kanalı üstünden insanların beğenisine sunmaktadır. Yaklaşık beş yıldır videolarına ve içerik üretmeye devam eden Hailey Eylül Sani kimdir? 

18 Ekim 2000 tarihinde İzmir'de, Dokuz Eylül Hastanesi'nde dünyaya gelen Hailey Eylül Sani, yaklaşık dokuz yılını burada geçirmiştir. Çocukluğu boyunca Dubai, İstanbul, Miami gibi pek çok şehirde yaşamıştır.

Hailey Eylül Sani, 2015 yılında ailesini ikna etmiştir ve aile kalıcı olarak Amerika Birleşik Devletleri'ne, Kaliforniya eyaletinin en önemli şehirlerinden Los Angeles'a yerleşmiştir.

Los Angeles'a yerleşmesinin ardından Hailey takma ismini kullanmaya başlayan ünlü YouTuber, bu yıllarda ilk videolarını çekmeye başlamıştır. İlk yıllarda İngilizce videolara odaklanmıştır. Kendisi bu kanalıyla yavaş yavaş ismini dünya çapında duyurmuştur.

2019 yılında Türkçe bir YouTube kanalı da açan Hailey Eylül Sani, Türkiye'ye içerik üretmeye başlamasının ardından Türkiye'de de ün sahibi olmayı başarmıştır. Zaman içinde diğer kanalını kapatmış ve Türkçe kanalını ana kanalına çevirerek yoluna devam etmiştir.

Oğuzhan Atsız Kimdir? Nereli ve Kaç Yaşında? Oğuzhan Atsız Kimdir? Nereli ve Kaç Yaşında?

Hailey Eylül Sani halen yayıncılığa devam etmektedir. Video sıklığı düşmüş olmakla beraber halen her ay video paylaşmayı da sürdürmektedir.

Hailey Eylul Sani Kimdir 1

Hailey Eylül Sani Nereli?

Hailey Eylül Sani'nin yaşantısını Amerika Birleşik Devletleri'nde sürdürdüğünü gören izleyiciler, kendisinin nereli olduğuna yönelik sorularla da karşımıza çıkmaktadır.

Hailey Eylül Sani dünyaya İzmir'de gelmiştir. Hayatının ilk yıllarını burada geçirmiştir. 15 yaşından bu yana ise Amerika Birleşik Devletleri'nde yaşamaktadır.

Hailey Eylül Sani Kaç Yaşında?

Genç yaştan beri YouTube'da bulunan Hailey Eylül Sani ile ilgili en çok merak edilen konu başlıklarından biri de ünlü ismin kaç yaşında olduğu hususundadır.

Hailey Eylül Sani dünyaya 2000 yılında gelmiştir. Kendisi an itibariyle 23 yaşındadır. Üç ay sonra ise 24. yaş gününü kutlayacaktır. Hailey Eylül Sani doğum günü ise 18 Ekim 2000 tarihidir.

Hailey Eylul Sani Kimdir 2

Hailey Eylül Sani Ailesi

Hailey Eylül Sani kimdir sorusu sadece ünlü YouTuber'ı ve yaşantısını kapsamamaktadır. Bu soruyu soran pek çok kişi, kendisinin ailesi hakkında da bilgi edinmeye çalışmaktadır.

Hailey Eylül Sani'nin babasının adı Cengiz Sani, annesinin adı ise Melike Sani’dir. Hailey Eylül Sani'nin Nil Sani isminde bir küçük kız kardeşi de bulunmaktadır. Kız kardeşlerin iyi anlaştığı bilinmektedir.

Cengiz Sani dünyaya Van'da gelmiştir. Buradaki yaşamının ardından finans sektöründe işe giren ve iyi bir kazanç sahibi olan Cengiz Sani, ardından Melike Sani ile evlenip ilk defa Amerika Birleşik Devletleri'ne gitmiştir.

Altı ay burada kaldıktan sonra İzmir'e dönen Sani ailesi, ilk kızları olan Eylül'ü de burada dünyaya getirmiştir. Eylül üçüncü sınıfa giderken Sani ailesi Dubai'ye taşınmış ve iki yıl burada kalmıştır.

İki yıllık Dubai macerasının ardından aile Miami'ye gitmiştir. Miami'ye gitmeden önce Greencard başvurusu yapan Sani ailesi, başvurularının onaylanması sonrası Amerika Birleşik Devletleri'nde yaşama hakkı elde etmiştir.

Buna rağmen Miami'ye yerleşmeyen ve bir kez daha Türkiye'ye dönen aile, 2015 yılında kalıcı olarak Amerika Birleşik Devletleri'ne yerleşmiştir. Aile yaşantısını halen burada devam ettirmektedir.

Hailey Eylül Sani'nin annesi Melike Sani'nin de bir YouTube kanalı bulunmaktadır. Melike Sani'nin kanalı 138.000 aboneye sahiptir. Ailenin küçük kızı Nil Sani de ablası gibi YouTube için içerikler üretmektedir.

Hailey Eylul Sani Kimdir 3

Sık Sorulan Sorular

Hailey Eylül Sani kimdir konusuna dair sık sorulan soruları yanıtladık!

Hailey Eylül Sani Boyu Kaç?

Hailey Eylül Sani 1 metre 63 santimetre boyundadır. 

Hailey Eylül Sani Kilosu Kaç?

Hailey Eylül Sani 52 kilo ağırlığındadır.