Ayazın Sonu Güneş adlı dizinin fragmanın yayınlanmasıyla oyuncuları merak edilmeye başlanmıştır. Dizinin başrolleri en çok araştırılan isimlerin başında gelmektedir.  Güneş karakteriyle televizyon ekranlarına dönen Hira Koyuncuoğlu kimdir?

İşte sizler için derledik...

Hira Koyuncuoğlu Kimdir?

Kariyer hayatına 2012 yılında Show TV’de  Adını Feriha Koydum dizisiyle başlayan genç oyuncu Hira Koyuncuoğlu, İstanbullu Gelin dizisindeki Bade karakteri ile ün kazanmıştır.

Hira Koyuncuoğlu kimdir sorusunun yanında ilişkileri de sık sık merak konusu olmaktadır.

Oyuncu, Kadir Has Üniversitesi Reklamcılık bölümünden mezun olmuştur.

Hira Koyuncuoğlu Instagram platformunu da @hirakoyuncuoğlu kullanıcı adıyla aktif bir şekilde kullanmaktadır.

Çok yakında başlayacak Ayazın Sonu Güneş dizisinde başrol olan Hira Koyuncuoğlu, yeni dizisiyle tekrar gündeme geldiği için merak konusu olmuştur. Hira Koyuncuoğlu kimdir ayrıntılı şekilde inceleyelim…

Hira Koyuncuoğlu Kaç Yaşında? Nereli?

Hira Koyuncuoğlu 7 Ocak 1995 tarihinde Yalova'da doğmuştur. 29 yaşında olan Hira Koyuncuoğlu aslen Yalovalıdır. 

1999 yılındaki Marmara depremine Yalova'da yakalanan Hira Koyuncuoğlu, bir röportajında deprem travmasından ve o dönem uzun bir süre ailesi ile birlikte çadırda kaldıklarından bahsetmiştir.

Hira Koyuncuoğlu üniversite için geldiği İstanbul’da hala yaşamaya devam etmektedir.

Hira Koyuncuoglu Kimdir 1

Hira Koyuncuoğlu Kariyeri

Hira Koyuncuoğlu sahne hayatına bale ile başlamıştır. Çocukluk hayali olan oyunculuk kariyerine ise 2012 yılında Adını Feriha Koydum dizisiyle başlayarak 12 yıldır oyunculuk yapmaya devam etmektedir.

Hira Koyuncuoğlu Evli Mi?

Hira Koyuncuoğlu kimdir sorusunun yanında Hira Koyuncuoğlu’nun ilişkileri de oldukça merak konusu olmaktadır.

Mesleğe başladığı yıllarda İstanbullu Gelin dizisinde tanışan Hira Koyuncuoğlu ve Berkay Hardal kısa bir ilişki yaşayıp daha sonra da ayrılmıştır. Ardından 2020 yılında Burak Berkay Akgül ile tanışan Hira Koyuncuoğlu, Burak Berkay Akgül ile 3 yıl birliktelik yaşamıştır.

Hira Koyuncuoğlu Ru dizisinde Burak Berkay Akgül ile beraber oynamıştır. Sette ilişki yaşamaya başlayan Hira Koyuncuoğlu ve Burak Berkay Akgül ayrıldıktan sonra dizinin galasında bir araya gelmeleriyle tekrar gündeme gelmiştir. Şimdilerde bekar olduğu bilenen Hira Koyuncuoğlu hiç evlenmemiştir.

Burak Berkay Akgül Kimdir?

Kendisi gibi oyuncu olan eski sevgilisi Hira Koyuncuoğlu ile ilişkisiyle gündeme gelen Burak Berkay Akgül 1997 yılında İstanbul'da doğmuştur. Burak Berkay Akgül, İstanbul Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Jeoloji Mühendisliği bölümü mezunudur. Kamera önü oyunculuk eğitimi alan Burak Berkay Akgül 2020 yılında Maria ve Mustafa dizisi ile oyunculuk kariyerine başlamıştır ve halen oyunculuk yapmaya devam etmektedir.

Hira Koyuncuoglu Kimdir 2

Hira Koyuncuoğlu Hangi Dizilerde Oynadı?

Hira Koyuncuoğlu 2015 yılından bu yana birçok yapımda rol almıştır. Sinema, televizyon ve dijital platformlar olmak üzere pek çok alanda kariyerini sürdüren Hira Koyuncuoğlu'nun filmleri ve dizileri şu şekildedir:

Hira Koyuncuoğlu’nun oynadığı diziler aşağıdaki gibidir:

  • Adını Feriha Koydum (2015, Show TV) 
  • O Hayat Benim - Nehir (2016-2017, FOX)
  • İstanbullu Gelin - Bade (2017-2018, Star TV)
  • Maria ile Mustafa - Nisan (2020, ATV)
  • Akıncı - Güneş (2021, Atv)
  • Benim Hayatım - Pınar (2021, Star TV)
  • Aynen Aynen - Özge (2021, BluTv)
  • Annenin Sırrıdır Çocuk - Buse (2022, Tv8)
  • Çöp Adam - Dilber (2023, Star Tv)
  • Ru - Deniz (2024, Gain)
  • Ayazın Sonu Güneş - Güneş (Yakında, Kanal D)

Hira Koyuncuoğlu’nun oynadığı filmler ise şu şekildedir:

  • Kin - Melis (2021)
  • Arap Kadri ve Tarzan (2023)

Hira Koyuncuoglu Kimdir 3

Ayazın Sonu Güneş Konusu Nedir?

Hira Koyuncuoğlu'nun Güneş ve Birand Tunca’nın Ayaz karakteriyle başrol olduğu Ayazın Sonu Güneş dizisi ise fragmanın yayınlanması ile büyük ilgi görmüştür. İdealleri için Londra'ya gitmekte olan Güneş'in hayallerinden vazgeçme hikayesini anlatmaktadır. 

Güneş kardeşinin uğradığı iftira sonucu girdiği hapisten kurtarmak uğruna tehlikeli bir oyun oynar ve o sırada Ayaz ile tanışır. İki gencin bir cinayet girişimi sonucu kesişen ve değişen hayatlarını anlatan dizide Ayaz ve Güneş'i zorlu bir mücadelenin yanı sıra aşk beklemektedir.

Necip Cem İşçimen Kimdir? Nereli? Necip Cem İşçimen Kimdir? Nereli?

Yönetmenliğini Özgür Pak ve Özdemir Göksel Aydın yaptığı Ayazın Sonu Güneş dizisinin çekimlerinin İstanbul’da bir konakta başladığı bilinmektedir.

Ayazın Sonu Güneş Dizisi Oyuncuları Kimdir?

Ayazın Sonu Güneş dizisinin başrollerini Birand Tunca ve Hira Koyuncuoğlu paylaşmaktadır.  Dizide Sema Öztürk, Mert Yavuzcan, Suat Sungur, Gökçe Yanardağ, Necat Bayar, Birgül Ulusoy gibi deneyimli oyuncular bulunmaktadır. Aynı zamanda Dilara Gül Demiral, Suyumbige Dadalı, Elif Hilal Yalçın, Ahmet Can Nurman, Aysel Nur Cin, Elif Karagöz ve Batuhan Sel gibi genç yetenekler de dizide yer almaktadır.

Editör: Haber Merkezi