İngiltere Championship Liginde Hull City forması giyen Jaden Philogene'nin bu sezon gösterdiği performans Avrupa'nın büyük takımları tarafından çok dikkatli şekilde izlendi. Philogene'nin Hull City'den ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Türk futbol severler Philogene'ni Acun Ilıcalı'nın bir programda muhteşem bir topçu aldım demesi ile tanımıştı. Bizde sizlerin çok merak ettiği Jaden Philogene kimdir, kaç yaşında, aslen nereli hangi takıma transfer olacak ve bonservis bedeli ne kadar gibi sorulara cevap vermeye çalışacağız.

Jaden Philogene kimdir kaç yaşında? Jaden Philogene aslen nereli?

Jaden Philogene 8 Şubat 2022 tarihinde İngiltere'nin başkenti Londra'da dünyaya geldmiş bir futbolcu. Philogene an itibari ile Hull City'de forma giyiyor. Philogene İngiltere altyaş milli takımlarında forma giymesine rağmen aslen Dominikalı.

22 yaşındaki futbolcu futbola Aston Villa'nın altyapısında başlamış. Philogene uzun yıllar burada forma giydikten sonra Stoke City ve Cardiff City gibi takımlarda da görev almıştır.

İngiliz futbolcu geçen sezon başında Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City'ye 5.8 milyon avro bedelle transfer olmuştu. Philogene hızı ve adam geçme yeteneği ile dikkatleri üzerine çekmiş durumda.

Forvet hattının her iki kanadında da oynayabilen oyuncu sağ ayağını çok etkili kullanabiliyor. Philogene'nin en öne çıkan özelliği gole yakın bir oyuncu oluşu. Philogene geçen sezon Hull City forması ile ligde 32 maça çıktı. Bu maçlarda 12 gol atan Philogene 6 tane de asist yapmayı başardı.

Jaden Philogene Kimdir Kaç Yaşında Jaden Philogene Aslen Nereli 11

Jaden Philogene hangi takıma transfer olacak bonservis bedeli ne kadar?

Philogene'nin kariyer transferi muhtemelen bu yaz gerçekleşecek. İngiliz kanat oyuncusunun peşinde birçok Premier Lig takımının yanında Barcelona gibi kulüplerinde bulunduğu söyleniyor.

Acun Ilıcalı oyuncusu için 30 milyon avro bonservis bedeli istiyor. Premier Lig'de takımlar bu paraları bir oyuncu için çok rahat verebiliyor. Acun'da buna güvenerek beklentiyi yüksek tutuyor diyebiliriz.

Lucas Torreira Nereli? Müslüman Mı? Evli Mi? Lucas Torreira Nereli? Müslüman Mı? Evli Mi?

Acun Ilıcalı Jaden Philogene hakkında neler söylemişti

Acun Ilıcalı geçen yıl Candaş Tolga Işık'ın programında Jaden Philogene hakkında çok iddialı konuşmuştu. Philogene'nin çok büyük bir yetenek olduğunu söyleyen Acun Ilıcalı öyle bir topçu aldım ki bu ismi bir yere not edin büyük bir yıldız olacak demişti. Acun'un Philogene'ni övdüğü anların videosu şu şekilde:

Editör: Abdullah Akar