Deniz Baysal ve Çağlar Ertuğrul hayranlarına müjde! Deniz Baysal ve Çağlar Ertuğrul hayranlarının uzun zamandır beklediği an geldi. İkilinin üçüncü kez birlikte ekranlara geleceği Kalpazan dizisi, yeni sezonun merakla beklenen yapımlarından biri olacak. O3 Medya tarafından hazırlanan dizi, Sanet Ayar'ın yapımcılığını üstlendiği ve Mehmet Ada Öztekin'in yönetmen koltuğunda oturduğu güçlü bir kadroyla izleyici karşısına çıkacak.

Deniz Baysal ve Çağlar Ertuğrul Üçüncü Kez Birlikte

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre, Deniz Baysal ve Çağlar Ertuğrul, yeni yayın döneminde Kalpazan dizisiyle ekranlara dönüyor. O3 Medya’nın yapımcılığını üstlendiği dizinin yönetmenliğini Mehmet Ada Öztekin yapacak. Dizinin yapımcılığını ise Sanet Ayar üstleniyor.

Kalpazan Dizisi Konusu

Kalpazan, Darphane’de çalışan saf ve temiz bir memur olan Adem’in, sistemin onu nasıl sahte para basan bir kalpazana dönüştürdüğünü anlatıyor. Adem'in hikayesi, dürüst bir memurdan, zorlu koşullar ve etkiler altında dönüşen bir karaktere odaklanıyor. Adem'in tam zıttı olan Kartal, polis memuru Ayşe ile karşılaştığında ise olaylar daha da karmaşık bir hal alıyor. Dizinin temel teması, ahlaki ikilemler ve karakterlerin birbirleriyle olan karmaşık ilişkileri üzerine kurulu.

Kalpazan Dizisi Oyuncuları

Kalpazan dizisinde başrolleri Deniz Baysal ve Çağlar Ertuğrul paylaşacak. Deniz Baysal, Ayşe karakterine hayat verirken, Çağlar Ertuğrul Kartal karakterini canlandıracak. Diğer önemli roller için ise Timuçin Esen'in Adem rolü, Burçin Terzioğlu'nun ise Adem'in eşi Canan rolü için görüşmeler devam ediyor.

Senaryo ve Yapım Ekibi

Dizinin senaryosunu, başarılı kalemler Sema Ali Erol, Mahir Erol, Ayşenur Sıkı ve Türküler Özgül birlikte yazıyor. Güçlü hikayesi ve derin karakter analizleriyle dikkat çekecek olan Kalpazan, izleyicilere duygusal ve aksiyon dolu anlar yaşatmayı hedefliyor.

Atabey: Musa'nın asası bende! Manisa'dan geldi! Atabey: Musa'nın asası bende! Manisa'dan geldi!

Yayın Kanalı ve Başlangıç Tarihi

Kalpazan dizisi, yeni sezonda Show TV’de izleyiciyle buluşacak. Dizi Eylül ayında yayına girecek. Dizinin tanıtımları ve fragmanları yakında yayınlanmaya başlayacak.

Kaynak: Haber Merkezi