ATV ekranlarında izleyiciyle buluşacak olan İrem Helvacıoğlu'nun yeni dizisi "Karadut," güçlü bir dram hikayesiyle Eylül ayında başlıyor. Sen Anlat Karadeniz ve Yürek Çıkmazı gibi sevilen dizilerdeki performansıyla dikkat çeken Helvacıoğlu, yeni projesiyle hayranlarının karşısına çıkacak. Tims&B'nin yapımcılığını üstlendiği bu dizi, izleyicilere etkileyici bir hikaye sunacak.

Karadut Dizisi Konusu Nedir?

Karadut, asker kızı ve öğretmen çocuğu olan genç ve başarılı bir kadın olan Zuhal Erdem'in hayatını anlatıyor. Zuhal, kişisel gelişim atölyesi sahibi ve yazar olarak şehirli, modern ve güzel bir kadın kimliği taşır. Ancak, babası ve kız kardeşleriyle birlikte yaşadığı evde bambaşka biridir. Henüz 17 yaşındayken yaşadığı bir olay sonucu annesini kaybetmiş ve bu travma sonrası hayatı alt üst olmuştur. Annesinin ölümünden sonra kendini üç kız kardeşini büyütmeye ve babasına adamıştır.

40'larına yaklaşan Zuhal, annesinin hayatını yaşamış, katı ve takıntılı babası Çetin'in emrinden çıkmamış, ona verdiği sözü tutmak için evin hanımı olmuştur. Kardeşleri Figen, Aslı ve Begüm'ü büyütmek için saçını süpürge etmiş, kendi hayatını yaşamamıştır. Başarılarını aşk ve ilişkiler üzerine verdiği danışmanlıklarla ve yazdığı kitaplarla yakalasa da evlenmediği için çevresinden baskı görmektedir. Zuhal'in tek eksiği iyi bir evlilik yapmaktır.

Karadut Dizisi Oyuncu Kadrosu

İrem Helvacıoğlu: Zuhal Erdem
Nursel Köse
Ebrar Karabakan
Onur Gürçay
Selin Türkmen
Rami Narin
Elif Nur Kerkük
Burak Dakak
Naz Elmas

Orijinal Cinayetler (Righteous Kill) filminin konusu ne oyuncuları kimler? Orijinal Cinayetler filmi nerede çekildi? Orijinal Cinayetler (Righteous Kill) filminin konusu ne oyuncuları kimler? Orijinal Cinayetler filmi nerede çekildi?

Karadut Dizisi Nerede Çekiliyor?

Karadut dizisinin çekimleri, İstanbul'un çeşitli semtlerinde gerçekleştiriliyor. Dizi, şehrin farklı bölgelerinde çekilen sahneleriyle izleyicilere görsel bir şölen sunacak.

Editör: Safa Erdoğan