Ziyarete Manisa Kızılay Kan Merkezi yetkilileri de katıldı. Yetkililer, Kırkağaç’ta düzenlenen kan bağış kampanyalarının durumu ve gelecekte yapılacak kampanyalar hakkında bilgiler sundular. Kırkağaç Kızılay Şube Başkanı Ahmet Akşar, ilçede toplumsal dayanışmanın en güzel örneklerinden biri olan kan bağış kampanyalarının vatandaşlardan büyük ilgi gördüğünü belirterek, bu ilginin devam etmesi için yapılacak planlamalar hakkında da Kaymakam Oktay’ı bilgilendirdi.

Kırkağaç Kaymakamı Zafer Oktay, Kızılay şubesini ziyaret etti

Kaymakam Oktay, Kızılay’ın ilçede yürüttüğü çalışmalardan memnuniyet duyduğunu ifade ederek, Kızılay ile iş birliği içinde çalışmanın önemine dikkat çekti. İlçemizdeki toplumsal dayanışmanın artırılması ve acil ihtiyaçların karşılanması noktasında Kızılay’ın hayati bir rol oynadığını vurgulayan Oktay, “Kızılay, sadece kan bağışıyla değil, sosyal yardımlaşma ve afetlerdeki hızlı müdahaleleriyle de toplumumuzun en önemli yapı taşlarından biridir” dedi.

Ziyaretin ardından Kırkağaç Kızılay Şubesi yetkilileri, Kaymakam Oktay’a şubenin çalışmaları ve projeleri hakkında daha detaylı bilgiler sunarak, ilçede hayata geçirilmesi planlanan yeni projeler hakkında görüş alışverişinde bulundu.