Sokak Dövüşçüsü: Chun-Li Efsanesi (Street Fighter: The Legend Of Chun-li) filminin konusu ne oyuncuları kimler? Sokak Dövüşçüsü: Chun-Li Efsanesi (Street Fighter: The Legend Of Chun-li) filminin konusu ne oyuncuları kimler?

Show TV’nin sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti, yeni sezonu için geri sayım başlarken izleyicilere büyük bir sürpriz yaşandı. Dizinin merakla beklenen yeni sezon tanıtımında, Alev karakterine hayat veren Müjde Uzman’ın sessiz sedasız diziden ayrıldığı iddia edildi. Kızılcık Şerbeti Alev diziden ayrıldı mı neden ayrıldı gibi soruların cevabı haberde.

Kızılcık Şerbeti Alev öldü mü? Müjde Uzman diziden ayrıldı mı?

Kızılcık Şerbeti dizisinin geçtiğimiz sezon finalinde Alev karakterinin doğum sancıları başlamış ve Abdullah'ı aramaya çalışmıştı. Ancak ona ulaşamayınca sinirlenerek apar topar yurt dışına gitme kararı almıştı. Bu gelişme sonrası herkes Alev’in akıbetini merak ederken, yeni sezon tanıtımında izleyicileri derinden sarsan bir sahneyle karşılaşıldı. Tanıtımda, Alev’in bebeğini doğurduğu ancak hayatını kaybettiği açıkça görülüyor. Bu beklenmedik olay, Alev karakterinin hikayesinin sona erdiğini ve Müjde Uzman’ın diziden ayrıldığını doğruladı.

Alev ve Abdullah’ın Kızı Dünyaya Geldi

Dizinin sürükleyici çifti Alev ve Abdullah’ın hikayesi sezon finalinde de oldukça ilgi çekmişti. Abdullah'tan bir bebek bekleyen Alev’in yurt dışına çıkma kararı alması izleyiciyi şaşırtmıştı. Yeni sezon tanıtımında ise Alev’in bir kız çocuğu dünyaya getirdiği, ancak doğumun ardından hayatını kaybettiği dramatik bir sahneyle izleyiciye duyuruldu. Bu sahne, Alev karakterine veda eden izleyiciler için büyük bir şok oldu.

Abdullah ve Kızının Yeni Sezondaki Hikayesi

Tanıtımda Kıvılcım, Doğa, Sönmez anne ve Abdullah’ın Alev’in kaybıyla yaşadığı derin acı işlenirken, Abdullah’ın kızını alıp büyütmek için Sönmez annenin evine gitmesi yeni sezonun en önemli olaylarından biri olarak öne çıkıyor. İzleyiciler, Abdullah ve kızının bu trajik kayıptan sonraki yaşamını merakla bekliyor.

Editör: Safa Erdoğan