NOW TV'nin yeni sezon dizilerinden olan Kötü Kan dizisi oyuncuları çokça merak ediliyor Çamur Burhan kimdir? Gerçek adı ne? Levent Ülgen kimdir? Aslen nereli? Eşi kim? işte detaylar...

Kötü Kan dizisinde Çamur Burhan yani Burhan Karaoğlu karakterini canlandıran oyuncunun gerçek adı Levent Ülgen'dir.  En Son Babalar Duyar ve Akasya Durağı gibi dizilerle canlandırdığı karakterlerle bir döneme damga vuran usta oyuncu NOW TV'nin yeni dizisi Kötü Kan'da emekli başkomiser Çamur Burhan karakterini canlandırıyor.  Dizide karizmatik ve bir okladarda dikkat çekici prensipli , giyimine önem veren neşeli bir yapısı olan Burhan kadarakterini canlandıracak.

Levent Ülgen kimdir? Aslen nereli?

1962 Konya doğumlu olan usta oyuncu  Aslen Konya Cihanbeylilidir. ÖDTÜ Fen- Edebiyat Fakültesi Fizik Bölümü ve Hacattepe Ünviresitesi Konservatuarı Tiyatro Bölümü'nü bitirren Ülgen, Tiyatroya Ankara Halk Tiyatrosunda başladı. usta oyuncu daha sonra Rutkay Aziz'in Ankara Sanat Tiyattrosuna katıldı. Ülgen en büyük sıçrayışını 2002-2006 yılları arasında yayınlanan En Son Babalar Duyar Dizisindeki Hallederiz Kadar olarakta bilinen damat Kadir rolüyle yaptı.  Daha sorna Akasya Durağı dizisinde Sinan karakteriyle izleyicilerin hafızlalarında yer edinen Ülgen, birçok televziyon dizisinde rol aldı. Özel hayatında ise yine tiyatro oyuncusu Tülay Bursa ile bir süre evli kalan Ülgen daha sonra 2014 yılında Ziynet Şafak ile evlendi. Peki, Levent Ülgen'in eşi Ziynet Şafak kim?

Levent Ülgen eşi Ziynet Şafak kimdir?

Levent Ülgen'in eşi Ziynet Şafak,  Levent Ülgen'den 23 yaş küçüktür.  Ülgen'in danışmanı olan Ziynet Şafak, 4 Haziran 2014 tarihinde Ülgen ile hayatlarını birleştirmiştir.

Transit (Transit) filminin konusu ne? Oyuncuları kimler? Transit filmi nerede çekildi? Transit (Transit) filminin konusu ne? Oyuncuları kimler? Transit filmi nerede çekildi?

Muhabir: Erdinç Alkan