Aksiyon ve bilim kurgu türlerini bir araya getiren Los Angeles Savaşı (Battle of Los Angeles) filmi bugün sinema severler ile buluşacak. Saat 21.15'te Beyaz TV'de yayınlanacak olan filmden önce sinema severler çok fazla soru soruyorlar.

Bizde sinema severlerin en çok sorduğu sorulardan olan Los Angeles Savaşı (Battle of Los Angeles) filminin konusu ne, oyuncuları kimler ve film nerede çekildi gibi sorulara cevap arayacağız.

Los Angeles Savaşı (Battle of Los Angeles) filminin konusu ne?

Enigma (The Imitation Game) filminin konusu ne oyuncuları kim? Enigma filmi nerede çekildi? Enigma (The Imitation Game) filminin konusu ne oyuncuları kim? Enigma filmi nerede çekildi?

Şubat 1942'de ABD silahlı kuvvetleri Los Angeles'ı tanımlanamayan uçan cisimlere karşı savunur. Yetmiş yıl sonra, uzaylı istilacılar saldırıyı bitirmek için geri dönerler.

Yakın gelecekte, büyük bir uzay gemisi gelir ve Los Angeles üzerinde gezinir. Bir insan savaş filosu harekete geçer, ancak gemiden yayınlanan karşı önlemler nedeniyle füzeleri düzensiz hareket eder. Teğmen Solano adında bir kadın pilot dışında tüm filo hızla imha edilir ve uçak imha edilmeden önce uçaktan fırlar.

Daha küçük uzaylı gemileri aniden Los Angeles yakınlarındaki bir askeri üsse saldırır. Denizci Teğmen Tyler Laughlin, saldırının ardından yaşanan kaos ortamında hayatta kalan bir gruba liderlik ederek güvenli bir sığınak bulmaya çalışır.

Los Angeles'ın çorak topraklarındaki yolculukları sırasında Laughlin'in grubu, Yüzbaşı Pete Rodgers adında şaşırtıcı derecede genç bir İkinci Dünya Savaşı pilotu bulur. Rodgers, filosunun 1942 yılında Bermuda Şeytan Üçgeni'nde uçarken uzaylılar tarafından kaçırıldığını iddia etmektedir.

Rodgers, Teğmen Solano ile birlikte Laughlin'in grubuna katılır. Kısa süre sonra grup, kendilerini çok gizli bir yeraltı sığınağına götüren Karla Smaith adında kılıçlı bir özel ajanla karşılaşır.

Smaith, hükümetin gizli bir biriminin, uzay gemisi düştükten sonra son 60 yıldır bir uzaylıyı esir tuttuğunu açıklar. Tam o sırada Rodgers'ın bir android olduğu ortaya çıkar. Üs personelinin çoğunu öldürür ve uzaylının Dünya'yı kolonileştirme ve insan ırkını yok etme planlarını açıklar.

Rodgers'ı yok ettikten sonra Laughlin, Smaith ve Solano yakalanan uzaylının uzay aracını kullanarak kaçarlar. Şehrin üzerindeki uzaylı ana gemisine giderek onu yok etmeyi ve uzaylı istilasını durdurmayı planlarlar.

Ana gemiye çıktıklarında, motorları koruyan yumuşakça benzeri büyük bir uzaylıyla karşılaşırlar. Uzaylı Solano'yu yakalar ve Smith ile Laughlin onu kurtarmaya çalışır, ancak Solano onlara gemiyi yerleştirilmiş patlayıcılarla yok etmeye konsantre olmaları için onu bırakmamalarını emreder.

Tam gemi patlayıp Los Angeles'ın üzerine düşerken kaçarlar. Smaith ve Laughlin, Dünya'nın geri kalanının güvende olduğunu bilerek yıkımı izler.

Los Angeles Savaşı (Battle of Los Angeles) filminin oyuncuları kimler?

Gerçek bir hikayeden alıntı olan Los Angeles Savaşı filminin oyuncu kadrosunda şu isimler yer alıyor;

  • Yüzbaşı Karla Smaith rolünde Nia Peeples
  • Kel Mitchell, Teğmen Tyler Laughlin rolünde
  • Kaptan Pete Rodgers rolünde Dylan Vox / Android
  • Teğmen Solano rolünde Theresa June-Tao
  • Newman rolünde Gerald Webb
  • Arnstead rolünde Edward DeRuiter
  • Kaptan Hadron rolünde Darin Cooper
  • Komutan Wakes rolünde Robert Pike Daniel
  • Albay Macon rolünde Tim Abell
  • Pilot Hendricks rolünde Michele Boyd
  • Pilot Kirkman rolünde Stephen Blackheart
  • Kaor rolünde Lorry O'Toole

Los Angeles Savaşı (Battle of Los Angeles) filmi nerede ve ne zaman çekildi?

Los Angeles Savaşı filmi 2011 yılında sinemalarda gösterime giren bir film olarak karşımıza çıkıyor. Film Amerika Birleşik Devletleri'nin farklı bölgelerinden çekilen bir filmdir. 

Muhabir: Pınar Gezici