Yunusemre Belediyespor'un yaz spor okulu kursları tüm hızıyla devam ediyor. Cimnastik kursu, en çok ilgi gören branşlar arasında yer alıyor. İlçe genelinde 10 hanım lokali spor salonunda uzman eğitmenler eşliğinde gerçekleştirilen kurslar, 5-10 yaş grubundaki çocuklara eğlenerek spor yapma imkanı sunuyor.

A W245391 01

Manisalı kadınlar, ‘Kadınlar Matinesi’nde gönüllerince eğlendi Manisalı kadınlar, ‘Kadınlar Matinesi’nde gönüllerince eğlendi

Kulüp Başkanı Bülent Kanik, cimnastik branşının yüzme ve futbol ile birlikte en çok ilgi gören branşlardan biri olduğunu ve bu sayede erken yaşta spor kültürünü almış, esnek, güçlü ve çevik nesiller yetiştirmeyi hedeflediklerini ifade etti.

A W245391 02

Başkan Kanik, Başkan Kanik, "Yunusemre Belediye Başkanımız Semih Balaban'ın talimatıyla ilçemizin birçok mahallesinde bulunan hanım lokallerimizde çocuklarımızı cimnastikle buluşturduk. Sporun temeli olan cimnastiğe ilginin artmasından çok memnunuz. 14 branşta geleceğe emin adımlarla ilerliyoruz. Salonlar bu yaz çocuklarımızın neşesiyle cıvıl cıvıl oldu" diye konuştu.

5-10 yaş grubunda yapılan cimnastik kurslarının yapıldığı hanım lokalleri spor salonları şöyle: Fevzi Çakmak, Yeni Mahalle, Hafsa Sultan, Akgedik, Aynı Ali, Muradiye, TOKİ 2, Tevfikiye, Topçu Asım, Uncubozköy.

A W245391 04

Kaynak: iHA