Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek öncülüğünde 2024-2029 dönemini kapsayan yeni bir stratejik planlama toplantısı gerçekleşti. İlçe belediye başkanları ve Büyükşehir Belediyesi yetkililerinin de iştirak ettiği toplantıda, Manisa'nın kalkınma potansiyeli ve gelecek 5 yılda hayata geçirilebilecek vizyon projeler ele alındı.

Toplantıda Manisa'nın genel durumu ve karşılaşılan sorunlar masaya yatırıldı. Sorunlara çözüm yolları aranırken, 2025-2029 dönemini kapsayacak yeni stratejik planın ana hatları da çizilmeye başlandı. Planlama aşamasında katılımcılık esas alındı ve farklı görüşler dinlendi.

Yunusemre'nin 3 mahallesinde çalışmalar devam ediyor Yunusemre'nin 3 mahallesinde çalışmalar devam ediyor

Başkan Zeyrek, bu planın Manisa'nın geleceği için önemli bir yol haritası olacağını vurgulayarak  “Manisa’mın kalkınması yolunda atılacak adımları belirlemek için ilçe belediye başkanlarımız, Büyükşehir ve MASKİ yetkililerimiz ile beraber çalışıyoruz. 2025-2029 dönemi stratejik planımızı da katılımcı bir anlayışla oluşturacağız. İnanıyorum ki, ortaya koyduğumuz çalışmaların sonucunda, ortak çalışmayla kentimizi kalkındıracak projeleri hayata geçireceğiz. Bu plan da önümüzdeki 5 yıllık süreçte Manisa’mızın geleceğini şekillendirecek önemli bir yol haritası görevi görecek”  şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA