Soma Kaymakamlığı Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen Soma Yaz Kupası Tenis Turnuvası, büyük bir coşkuyla devam ediyor. Bu yılki turnuvada toplam 42 katılımcı yer alıyor ve sporcular üç farklı kategoride mücadele ediyor: İleri Seviye Erkekler Grubu, Orta Seviye Erkekler Grubu ve Kadınlar Grubu.

Volkswagen Vazgeçmişti! Çinli Dev Firma Manisa için Atağa Geçti! Volkswagen Vazgeçmişti! Çinli Dev Firma Manisa için Atağa Geçti!

Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Dilek Mert, "Turnuvanın başlangıcından bu yana, birbirinden heyecanlı maçlar izledik ve sporcularımızın sergiledikleri üstün performanslar izleyicilerden büyük alkış topladı.

Her kategoride kıyasıya mücadele eden tenisçiler, turnuvaya renk katıyor ve izleyicilere unutulmaz anlar yaşatıyor.Tüm spor severleri bu heyecan dolu final maçını izlemeye ve sporcularımızı desteklemeye davet ediyoruz" dedi.

Turnuvanın finali ve kupa töreni, 5 Temmuz 2024 tarihinde saat 22:00'de Soma Gençlik Merkezi'nde bulunan açık kortta gerçekleştirilecektir.

Whatsapp Image 2024 07 01 At 16.05.18

Manisa'da Tenis Turnuvası Heyecanı-11

Muhabir: Erdinç Alkan