Manisa Büyükşehir Belesiye Başkanı Ferdiz Zeyrek, Manisalılara bir müjde daha verdi. Halk projelerinin bir yenisi olan Kent Lokantası, yakın zamanda Şehzadeler ilçesinde bulunan Bahri Sarıtepe Gençlik Merkezi giriş katında açılacak. 

Manisa Batı Kışla'da şok olay! Manisa Batı Kışla'da şok olay!

Başta öğrenciler ve dar gelirliler olmak üzere uygun fiyatlı, lezzetli yemekler sunmayı amaçlayan kent lokantası projesi, Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçecek.  Bahri Sarıtaş Gençlik Merkezi'nde hayata geçirilecek bu proje, ilerleyen süreçlerde öğrencilerin yoğun olduğu bölgelerde de açılacağı belirtildi.

 Projenin öğrenciler ve dar gelirli vatandaşlar için kolaylık sağlayacağını belirten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek, “Manisa’mızda sosyal belediyecilik anlayışımızı her alanda sürdürüyoruz. Kent Lokantası projemiz de bunlardan bir tanesi. Uygun fiyatlı, sağlıklı ve lezzetli yemekler sunacak olan bu lokantalar, Manisa’mızda sosyal dayanışmaya da katkıda bulunacak. İlk olarak Şehzadeler ilçemiz Bahri Sarıtepe Gençlik Merkezi alt katında açacağımız Kent Lokantası’nı ilimiz genelinde yaygınlaştırmayı hedefliyoruz” dedi.

Manisa'ya kent lokantası geliyor-1

Kaynak: Haber Merkezi