Fenerbahçe forması ile başarılı bir performans gösteren Mert Müldür'ün özel hayatı da futbol severler tarafından merak ediliyor. Mert Müldür'ün sevgilisi hakkında çok fazla sorular soruluyor. 

İşte Mert Müldür'ün sevgilisi özelinde tüm merak edilen soruların cevapları sizlerle...

Mert Müldür'ün sevgilisi kim? Mert Müldür evli mi? 

Mert Müldür, 3 Nisan 1999’da Avusturya’nın başkenti Viyana’da doğdu ve futbol kariyerine 6 yaşında şehrin takımı Rapid Wien’in altyapısında başladı.

2015-16 ve 2016-17 sezonlarında Rapid Wien’in U18 takımında oynayan Mert, 37 maçta 5 gol atıp 9 asist yaptı.

2017-18 sezonunda, Mert Müldür Rapid Wien’in ikinci takımında 23 maçta oynadı ve performansıyla A takıma terfi etti. A takımda Avusturya Bundesliga liginde 2 maçta yer aldı.

Milli futbolcu Mert, 29 Mayıs 2018’de Rapid Wien ile 3 yıllık bir sözleşme imzaladı.

Bu tarihten itibaren, genç futbolcu takımın vazgeçilmez oyuncularından biri oldu ve sezonu 41 resmi maçta 1 gol atıp 6 asist yaparak tamamladı.

2019-2020 sezonuna Rapid Wien’de başlayan Mert Müldür, İtalya Serie A Ligi’ndeki Sassoulo takımının dikkatini çekti ve 20 Ağustos 2019’da bu İtalyan ekibine transfer oldu.

Mert Müldür Sevgilisi Koprena Andjela Kimdir 13

İtalyan ekibiyle ilk sezonunda 25 maçta oynayan Mert, 2 gol atıp 3 asist yaptı.

Sassuolo’nun ilk 11’inde yer alan milli futbolcu, bu kulüpte geçirdiği 4 sezonda 90 kez forma giydi.

Birden çok pozisyonda oynayabilen genç futbolcu, milli takımda oynadığı 18 maçta 1 gol atıp 3 asist yaptı.

Mert Müldür sevgilisi Koprena Andjela kimdir?

Koprena Andjela Mert Müldür ile mutlu bir aşk hayatı yaşıyor. Oyuncunun başarılı bir futbol serüveni izlemesinde de katkısı olan Andreja Müldür'ün Türkiye'ye geleceğinide ilk duyuran isim olmuştu. Uçak hikayesini İnstagram'ından paylan Andreja Türk bayrağı koyarak Türkiye'ye yolculuk olduğunu dile getirmişti.

Mert Müldür Sevgilisi Koprena Andjela Kimdir

İşte o haberin detayları;

Fenerbahçe’nin transfer sürecini tamamlamak üzere olduğu Mert Müldür, İstanbul’a doğru yola çıktı. Milli futbolcunun sevgilisi Koprena Andjela’nın sosyal medya paylaşımları büyük ilgi gördü.

Fenerbahçe’nin transfer sürecini sonlandırmak için İstanbul’a davet ettiği Mert Müldür, Fenerbahçe ile anlaşma sağlamak üzere harekete geçti.

Milli futbolcunun partneri Koprena Andjela, sosyal medya hesabından havalimanında Türk bayrağı ile birlikte bir paylaşımda bulunarak Mert’in İstanbul’a doğru yola çıktığını duyurdu.

24 yaşındaki futbolcunun, gece yarısı civarında İstanbul’a varması bekleniyor.

Mert Müldür, sağlık kontrolünden geçtikten sonra 4 yıllık bir sözleşme imzalayacak.

Fenerbahçe, Mert’in transferi için Sassuolo’ya 2.5 milyon Euro bonservis bedeli ödeme yapacak.

Mert Müldür Sevgilisi Koprena Andjela Kimdir 12

Koprena Andjela İnstagram adresi nedir?

Güzelliği ile ön plana çıkan Koprena Andjela'nın instagram adresi @koprena.andjela olarak karşımıza çıkıyor. 26 yaşında olan Andjela 1999 doğumludur.