Arzum Onan, Orkan Özkan isimli bir iş insanı ile yeni bir ilişkiye başladı. Yeni bir ilişkiye adım attığı duyulan Arzum Onan’ın sevgilisi kim soruları son dönemde medyayı meşgul ediyor. 

Yıllardır Mehmet Aslantuğ ile evli olan Arzum Onan’ın boşandıktan sonraki ilişkisi oldukça merak ediliyor.

Peki, Orkan Özkan kimdir? Merak edenler için tüm ayrıntıları derledik. İşte, detaylar…

Orkan Ozkan Kimdir

Orkan Özkan Kimdir?

Arzum Onan eşi Mehmet Aslantuğ ile beraberliğini bitirdikten sonra yeni ilişkisi ile magazin dünyasının dikkatini çekmiştir. Yeni sevgilisi hakkında detaylı bilgi almak isteyenler Orkan Özkan kimdir diye soruyor…

Atabey: Musa'nın asası bende! Manisa'dan geldi! Atabey: Musa'nın asası bende! Manisa'dan geldi!

Merak edenler için Arzum Onan sevgilisi Orkan Özkan Los Angeles’ta yaşayan Türk bir mühendistir ve İstanbul’a sık sık iş seyahatleri yapmaktadır. Orkan Özkan doğum tarihi veya nereli olduğuna dair bilgiler henüz bilinmese de daha önce bir evlilik yaptığı bilinmektedir. Orkan Özkan’ın bu evlilikten iki kızı vardır.

Orkan Özkan kimdir sorusunu yanıtladıktan sonra diğer merak edilen sorulara da değinelim…

Orkan Ozkan Kimdir 3

Arzum Onan Kimdir?

Arzum Onan son dönemlerde sık sık gündem olmaya devam ediyor. Onan, Mehmet Aslantuğ ile evliliğini sonlandırmasının üzerine yeni sevgilisi Orkan Özkan ile merak uyandırdı. Orkan Özkan kimdir sorusunu yanıtladık, şimdi Arzum Onan hakkında merak edilenleri yanıtlayalım… 

Arzum Onan, 31 Ekim 1973 tarihinde Ankara, doğmuş Türk oyuncu, manken ve eski Türkiye güzeli. İlk olarak 1993 yılında Türkiye Güzellik Yarışmasında birinci olarak dikkatleri üzerine çekmiştir. Aynı yıl, Miss Europe yarışmasında da birinci olmuştur. Bu başarıları, Arzum Onan’ı Türkiye’nin en tanınmış mankenlerinden biri haline getirmiştir.

Modellik kariyerinin yanı sıra, Arzum Onan oyunculuk kariyerine de adım atmıştır. Birçok televizyon dizisi ve filmde rol almıştır. Onan, mankenlik ve oyunculuğun dışında sanata olan ilgisini heykeltraşlıkla da göstermiştir. Sanat eserleri ve heykelleri ile de beğeni toplamış, sergiler açmıştır.

Arzum Onan, kariyerinde elde ettiği başarıların yanı sıra kişisel hayatıyla da sık sık gündeme gelmiştir. 1996 yılında, ünlü oyuncu Mehmet Aslantuğ ile evlenmiştir ve 2024 yılında boşanmışlardır. Çiftin bu evlilikten Can adında bir oğlu bulunmaktadır. 

Orkan Ozkan Kimdir 5

Sıkça Sorulan Sorular

Orkan Özkan kimdir ile ilgili diğer merak edilen sorular aşağıdaki gibidir:

Orkan Özkan Ne İş Yapar?

Arzum Onan sevgilisi Orkan Özkan mühendistir.

Arzum Onan Nereli?

Ünlü oyuncu ve manken Arzum Onan Ankaralıdır.

Arzum Onan Kaç Yaşında?

31 Ekim 1973 tarihinde dünyaya gelen Arzum Onan şu anda 51 yaşındadır.

Editör: Gulce Editor