Türkiye’de sosyal medya ile ünlenen birçok kişi bulunmaktadır. Youtube ile başlayıp diğer sosyal medya platformlarında da içerik üreten Orkun Işıtmak, adını en çok duyduğumuz eski fenomenlerden biri.

Oğuzhan Atsız Kimdir? Nereli ve Kaç Yaşında? Oğuzhan Atsız Kimdir? Nereli ve Kaç Yaşında?

Orkun Işıtmak hakkında merak edilen birçok konu bulunmaktadır. Biz de sizler için Orkun Işıtmak’ı inceledik. Orkun Işıtmak kimdir gibi sorularınızı yanıtladık. İşte detaylar...

Orkun Isitmak Kimdir 7

Orkun Işıtmak Kimdir?

Günümüzde birçok fenomen bulunmaktadır. Bunu uzun süredir yapıp artık meslek haline getirmiş isimlerden biri de Orkun Işıtmak’tır. Kariyerine YouTube üzerinden başlayan Orkun Işıtmak hakkında merak edilen birçok konu vardır. Bunlardan biri de Orkun Işıtmak kimdir sorusu olmuştur. Gelin Orkun Işıtmak’a yakından bakalım...

Orkun Işıtmak, tam adıyla Orkuncan Işıtmak 8 Ocak 1996 tarihinde İzmir’de doğmuştur.  Çocukluğunu İzmir’de geçiren Orkun Işıtmak Vali Vecdi Gönül Anadolu Lisesi’nde okumuştur. Liseden sonra İstanbul Üniversitesi İtalyan Dili ve Edebiyatı bölümünü kazanmıştır.

İstanbul Üniversitesi’nde okumak için İstanbul’a taşınmış ancak YouTube üzerinden daha kaliteli içerik üretebilmek ve hayatını yaşamaya daha fazla zaman ayırabilmek için eğitimine bir süre ara vermiştir.

“Orkun Işıtmak” isimli YouTube kanalını 18 Nisan 2010 tarihinde kuran Orkun Işıtmak ilk videolarını korku oyunları oynayarak çekmiştir. Ancak buradan sonra adım adım vloggerlığa geçmiş ve içeriklerini vlog tarzı üretmeye başlamıştır. Başta yaptığı oyun videolarından ziyade zamanla yaptığı vlog ve challenge tarzı içerikler ile ünlenmiştir. ,

YouTube Türkiye’nin neredeyse ilk zamanlarından beri gelişmeye devam etmiştir. Hayranları challenge videolarının yanı sıra Orkun Işıtmak’ın yaratıcılığını ve kurgulama yeteneklerini beğenmiştir. Bu yetenekleri aynı zamanda Orkun Işıtmak’ı dijital pazarlama konusunda en çok tercih edilen isimlerden biri haline getirmiştir.

2024 yılı itibariyle 10 milyon abone barajını aşan Orkun Işıtmak’ın Ağustos 2024 itibarıyla YouTube abone sayısı 11,2 milyondur. Yedek kanalı olan Orkun v2 isimli yedek kanalı da bulunan Orkun Işıtmak’ın yedek kanalında ise 1,29 milyon abone bulunmaktadır.

3 Temmuz 2020 tarihinde Netflix'te 15 bölüm yayımlanan, yapımcılığını Acun Medya'nın üstlendiği “Exatlon Challenge Türkiye” adlı yarışma programında sunuculuk yapmıştır. Ayrıca Acun Medya ile ortaklığını sürdüren Orkun Işıtmak daha önce YouTube üzerinden yayınladığı bir seri olan “Kirli Çamaşırlar” isimli programı Acun Ilıcalı’nın kurduğu Exxen platformuna taşımıştır.

Tiktok ve Instagram üzerinden de paylaşımlar yapan Orkun Işıtmak’ın Tiktok’ta 512 bin takipçisi bulunmaktadır. Instagram’daki takipçi sayısı ise 3,1 milyondur.

Orkun Isitmak Kimdir 2

Orkun Işıtmak Kaç Yaşında?

1996 yılında doğan Orkun Işıtmak 2024 yılı itibarıyla 28 yaşındadır.

Orkun Işıtmak Nereli?

Sosyal medya fenomeni olan Orkun Işıtmak İzmir’de doğmuştur. Ünlü ismin aslen İzmirli olduğu bilinmektedir.

Orkun Işıtmak Ne İş Yapıyor?

YouTube kanalında içerik üreten Orkun Işıtmak ayrıca Exxen için program da yapmaktadır.

Orkun Işıtmak Ailesi

Orkun Işıtmak’ın babası tarih öğretmeni, annesi ise halkla ilişkiler uzmanıdır. Ailesi hakkında pek bilgi bulunmayan Orkun Işıtmak’ın annesi ve babasının isimleri bilinmemektedir.

Orkun Isitmak Kimdir 5

Orkun Işıtmak Eşi Kimdir?

Orkun Işıtmak kimdir sorusu ile beraber özel hayatı da araştırılmaktadır. Orkun Işıtmak’ın eşi kendisi ile beraber merak konusu olmuştur.

Orkun Işıtmak sevgilisi Merve Yorgancılar ile 2020 yılında nişanlandıktan sonra 5 Haziran 2021 tarihinde dünyaevine girdiler.

Orkun Işıtmak Eşi ile Nasıl Tanıştı?

Orkun Işıtmak, Merve Yorgancılar ile tanışmasını bir yayında daha önce anlatmıştır. Orkun Işıtmak’ın anlattığına göre, ajansta çalışırken Merve Yorgancılar ile karşı karşıya gelen Orkun Işıtmak’ın Yorgancılar ile o dönemde bir iletişim bulunmadıklarını belirtmiştir.

Ancak bir süre kendisiyle iletişime geçtiğini ve konuşmaya başladıklarını dile getirmiştir. Özellikle Merve Yorgancılar’ın köpeği Turşu’ya yorum yaparak tanıştığını dile getiren Orkun Işıtmak, aldığı tavuğun da sohbeti devam ettirebilmek için olduğunu söylemiştir.

Merve Yorgancılar Kimdir?

Orkun Işıtmak kimdir sorusunu cevapladıktan sonra Merve Yorgancılar’a değinmek gerekir. Merve Yorgancılar hakkında bilinenler şu şekildedir...

Merve Yorgancılar 1995 yılında İstanbul’da doğmuştur. Hisar Eğitim Vakfı'ndan mezun olmuştur. Ardından Bahçeşehir Üniversitesi Psikoloji Bölümünü bitirmiştir. Kendisi günümüzde özel bir şirkette pazarlama iletişimi uzmanı olarak çalışmaktadır.

Orkun Isitmak Kimdir 11

Orkun Işıtmak Boşandı Mı?

Sosyal medyada sık sık kendisiyle alakalı Orkun Işıtmak boşandı mı gibi haberler çıksa da çift güncel olarak evliliklerine devam etmektedir.

Editör: Gulce Editor