Rachel Araz, moda konusunda yetenekli ve popüler bir isimdir. Sosyal medyada çok sayıda hayranı olan Rachel Araz, meraklı takipçileri tarafından sık sık araştırılan bir fenomenin hayatı ve biyografisi araştırılıyor. İşte detaylar...

Rachel Araz kimdir?

Sosyal medyada tanınan isimlerden biri olan Rachel Araz kimdir, kaç yaşında, aslen nereli, gibi soruların cevapları araştırılıyor.  Rachel Araz, 4 Mart 1988’de İstanbul’da dünyaya gelen Süryani asıllı bir aileden geliyor. Anne-babası Mardin’de evlenmişler. Araz, annesini küçükken kanserden kaybetmiş ve babasıyla erkek kardeşiyle birlikte yaşamış. Liseyi Notre Dam de Sion Fransız Lisesi’nde, üniversiteyi ise Sabancı Üniversitesi’nde Yönetim Bilimleri okuyarak bitirmiş.

Rachel Araz Kimdir Kaç Yaşında Aslen Nereli (3)

Araz, birçok ünlü markanın Türkiye’deki temsilciliğini, satın alma ve merchandising işlerini yapan bir firmada Kurumsal İletişim ve Pazarlama alanında çalışmış ve kariyerinde başarılı olmuş. Rachel Araz, şimdilerde influencer olarak çalışıyor. Çeşitli markalarla ortak projeler yapıyor. Instagram paylaşımları çok beğeniliyor. Araz, Youtube için de video çekiyor.

Rachel Araz Kimdir Kaç Yaşında Aslen Nereli (2)

Rachel Araz kiminle evli?

Rachel Araz, 2016 yılında Kapadokya’da görkemli bir düğün töreniyle Santa Farma İlaç Sanayi’nin sahibi Sami Kiresepi’yle hayatını birleştirdi. Çiftin iki tane çocuğu var: Galia ve Lionel. Galia 2018 yılında, Lionel ise 2019 yılında doğdu. Rachel Araz’ın hamile olduğu ve üçüncü çocuğunu beklediği duyuruldu.

Rachel Araz Kimdir Kaç Yaşında Aslen Nereli