Manisa'nın birçok ilçesinde olduğu gibi Sarıgöl'de de sağanak yağış etkili oldu. Saat 14.00 sıralarında şiddetli fırtına ile birlikte etkili olan kuvvetli  sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi. İlçenin tuhafiye pazarını su basarken, Şehit Ali Suyabatmaz Mesleki Eğitim Merkezi ise her şiddetli yağmurda olduğu gibi yine göle döndü.

Tuhafiye Pazarını Su Bastı

Geçtiğimiz aylarda yine şiddetli bir yağmur sonrası su basan ve çalışmalara Tahsin Akdeniz'in de katıldığı tuhafiye pazarı yine sular altında kaldı. Pazarın içindeki yoldan geçen araçlar zor anlar yaşarken belediye ekipleri baskına müdahale etmek amacıyla çalışmalarına başladı.

Şehit Ali Suyabatmaz Mesleki Eğitim Merkezi Yine Göle Döndü!

Sarıgöl'deki etkili yağmurun oluşturduğu göletlerden birisi de Şehit Ali Suyabatmaz Mesleki Eğitim Merkezi'nde meydana geldi. Çevredeki vatandaşların kameralarına yansıyan görüntülerde merkezin bahçesine su dolduğu ve içerideki kişilerin mağdur olduğu öğrenildi. Vatandaşların beyanına göre Şehit Ali Suyabatmaz Mesleki Eğitim Merkezi'nin her şiddetli yağmurda aynı sıkıntıları yaşadığı öğrenildi.

Sarıgöl'de ilköğretim haftası coşkuyla kutlandı Sarıgöl'de ilköğretim haftası coşkuyla kutlandı

Yollar Kara Yolu Değil Deniz Yolu Gibi!

Sarıgöl'de aniden bastıran şiddetli yağmur ve fırtına bir çok yolda da ulaşımda büyük zorluklar yaşanmasına neden oldu. Su birikintileri adeta küçük birer deniz gibi görünürken insanların deniz yolu benzetmesi yapmalarına sebebiyet verdi.

Muhabir: Erdinç Alkan